Краса 

Як зробити брови гарними

У новому сезоні актуальні природні брови, але навіть таким потрібна корекція і правильний догляд. Як правильно підібрати колір і зробити брови ідеальними?

Краще всього залишити бровам природний колір. Ідеальний варіант, коли брови на тон темніші за волосся. Таким чином риси обличчя набувають виразнішого характеру. Форма брів повинна ідеально поєднуватися з рисами обличчя. Якщо створити правильну форму для вас велика трудність, слід звернутися на консультацію до косметолога.

Щоб брови виглядали доглянуто і красиво, необхідно дотримуватися декількох простих правил. Вищипувати брови рекомендується після прийняття душу тоді пори шкіри розширюються, і це полегшує видалення волосків. Перед початком вищипування брів необхідно вимити руки і продезинфікувати інструменти для цієї процедури.

Самі брови необхідно обробити очищаючим лосьйоном для видалення жирової плівки. Видаляти волоски треба чіткими і різкими рухами, захоплюючи біля кореня. Для досягнення симетричності у бровах треба видаляти волоски по черзі ліворуч і справа. Щоб уникнути дискомфорту при цій процедурі, необхідно шкіру натягнути між двома пальцями і вищипувати волоски по напряму їх росту. Після корекції необхідно на брові нанести лосьйон, щоб зняти запалення.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment