Краса 

Гарне волосся

Вісім порад від випадіння волосся

1. Завжди мийте волосся не гарячою, а теплою водою. Багато жінок псують своє волосся занадто гарячою водою. Волосся бажано мити через день або навіть раз в три дні.

2. Користуйтеся шампунем, який підходить вашому типу волосся. Не слід виливати шампунь на долоню, а потім наносити його на волосся по центру. Вилийте шампунь на руки, потріть долоні і рівномірно розподіліть шампунь по волоссю. Якщо ви страждаєте від вугрового висипу, пам’ятайте що шампунь тільки загострює хворобу. Після використання шампуню ретельно вимийте обличчя, шию та спину.

3. Користуйтеся кондиціонером для волосся, формула якого підходить вашому типу волосся. Використання кондиціонера – один з найважливіших етапів догляду за волоссям, який допомагає зберегти їх красу і здоров’я. Не економте на кондиціонері, купуйте такий засіб який треба залишати на волоссі на декілька хвилин, а потім ретельно змивати.

4. Промокайте волосся сухим рушником, не витираючи їх. Оберніть волосся рушником на кшталт тюрбана, а потім зніміть його і промокніть волосся, не витираючи їх насухо. Якщо ви не можете обійтися без фену, сушіть волосся теплим потоком, але ні в якому разі не гарячим.

5. Ніколи не розчісуйте вологе волосся. Щітки і гребінці ламають і виривають волосся. Використовуйте гребінець з широко розташованими зубами, розділіть волосся на невеликі пасма і обережно розчешіть їх. Не перестарайтеся оскільки в цьому випадку волосся швидко жирнішає і слабіє.

6. Регулярно підстригайте кінчики. Більшість жінок мріють про довгі локони, тому рідко відвідують перукарню, адже вони впевнені, що вирівнювання кінчиків уповільнює ріст волосся. Це не так. Якщо кінчики не підстригати, вони будуть посіченими. Посічені кінчики роздвоюються і неприємно виглядають, а крім того, заважають нормальному росту волосся.

7. Для забарвлення волосся вибирайте відтінок на два тони темніше або світліше за ваш натуральний колір. Колір волосся повинен доповнити тон шкіри і колір очей. Подумайте про стан волосся. Перед фарбуванням його треба привести в максимально хороший стан.

8. Не забувайте що здорова збалансована дієта – запорука краси і здоров’я волосся! Хочете поліпшити стан волосся? Розпочніть з живлення.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment