Краса 

Як правильно користуватися косметикою

Ваша косметика зникає із швидкістю звуку? Ви просто не знаєте, скільки саме засобів треба використовувати!

Ми приготували для вас рекомендації трохи кращі традиційних “видавити невелику кількість”. Так скільки ж “вішати”, тобто наносити?

Крем для обличчя
Шкіра вбере стільки корисних компонентів крему, скільки їй потрібно. А надлишки осядуть на поверхні, закупорять пори і створять жирний блиск. Звичайно, для зволоження дуже сухої шкіри знадобиться трохи більше засобу але в середньому досить кульки розміром з горошину.

Зубна паста
В рекламі часто бачите, як на зубну щітку щедро видавлюється паста. Насправді, щоб видалити наліт і забруднення, її треба куди менше. З цим завданням прекрасно впорається і грудочка зубної пасти величиною з квасолину. Якщо узяти більше, це не принесе шкоди але доведеться частіше витрачатися.

Бальзам для волосся
Помірність – ось принцип, яким слід керуватися при використанні бальзаму. Ніколи не наносьте на волосся більше однієї столової ложки засобу – це приблизно як пара лісових горіхів. Якщо переборщите, надлишки засобу можуть осісти на волоссі і зробити їх непіддатливими укладанню.

Шампунь
Щоб добре промити волосся середньої довжини, потрібно 2 ч. ложки. А якщо шампунь лікувальний або поновлюючий, шевелюрі потрібна добавка – кількість засобу, приблизно рівна волоському горіху. Залиште його на волоссі на 3-5 хвилин щоб активні компоненти встигли подіяти.

Мус для укладання
Засоби для укладання дуже підступні, і перестаратися з ними простіше простого, тому будьте гранично обережні. Ідеальна кількість – кулька мусу величиною з маленьку абрикосу. Розділіть його на дві частини: одну нанесіть ближче до коренів волосся другу – розподіліть по всій довжині.

Фарба для волосся
В упаковці міститься приблизно одна порція, але абсолютно не обов’язково наносити увесь склад за один раз. Для фарбування коренів або короткого волосся знадобиться тільки 60 мл – це приблизно як середнього розміру персик. Для довшого волосся – 120 мл

Читайте схожі статті:

Leave a Comment