Краса 

Як правильно засмагнути в перші дні літа

Яка жінка не хоче гарно засмагнути? Тим більше, у перші дні яскравого та теплого сонця так хочеться оголити засмаглі ніжки та руки!

Проте навіть спокуслива минулорічна засмага не втримається на Вас до наступного року.

Тож жінки обирають 3 способи спокусливого засмагливого вигляду:

1. поїздку у місце, де завжди сонце і де можна засмагнути швидше, ніж на Батьківщині;
2. користування засобами для автозасмаги;
3. терпеливе очікування природнього сонця та засмага у літній час.

З першим пунктом зрозуміло — на Канарах, Балі або Сонячному Березі навіть саме слабеньке сонце додасть Вам бронзового відтінку. І ось, приїхавши додому, поки інші ховають білу та блідну шкіру під одягом, вичікуючи можливості засмагнути, Ви впевнено розсікаєте у літньому платтячку, змушуючи жінок заздрити, а чоловіків — обертатися.

Другий спосіб хоч і малошкідливий та помітно дешевший, проте не завжди ефективний. Щоб правильно отримати автозасмагу, потрібно:

– прийняти душ, скористатись скрабом для тіла, зробити депіляцію;
– ретельно витерти шкіру, нанести крім, втираючи його знизу-вверх;
– нанести крем за декілька годин до виходу з дому;
– під час нанесення та руху уникати потрапляння води на шкіру, інакше Ваші ніжки будуть оздоблені в крапочку.

Таким чином Ви отримаєте гарну засмагу, проте чи надовго? Такої краси вистачить на декілька днів. Хоча, якщо відтінок засмаги Вас не влаштує, швидкоплинність його буде Вам тільки в поміч.

Третій спосіб — вибір більшості жінок, бажаючих отримати задоволення від тепла та природню дозу “сонячного” вітаміну. Отже, декілька простих правил правильної першої засмаги на сонці:

– найкращий час для засмаги — до 11 ранку або після 16 год;
– першого разу бажано присвятити себе засмазі на 15 хв. Поступово збільшуючи кількість часу, проведеного на сонці, Ви отримаєте рівну засмагу;
– якщо Ви — білошкіра красуня, якій важко засмагнути, а легше згоріти, оберіть крем для засмаги від SPF-30 до SPF-60. У випадку любові Вашої шкіри до сонця достатнім буде захисний крем рівня 6-10;
– рухайтесь під час засмаги, наприклад, грайте у волейбол — так є можливість загоріти з усіх сторін або знаходьтесь на сонці непорушно не більше 10 хв;
– пийте морквяний, апельсиновий або мандариновий сік та відмовтесь під час засмаги від вина, шоколаду та мучних виробів.

Дотримуючись цих простих правил Ви станете справжньою королевою пляжу! Приємної засмаги Вам!

Читайте схожі статті:

Leave a Comment