Новини 

Лобода вагітна. Хто батько майбутньої дитини?

Цього тижня співачка Світлана Лобода в усіх на вустах. Артистка, яка чекає другої дитини, нарешті публічно підтвердила свій цікавий стан, і тепер у її прихильників великий інтерес викликає батько малюка.

Як виявилося, навіть батьки співачки з ним не знайомі.

35-річна Лобода вагітна вже вдруге. Артистка повідомила про свою невелику відпустку: вона записуватиме новий альбом і готуватиметься до народження малюка. Поки що в інтернеті ходять чутки про те, що Лобода вагітна від Тілля Ліндеманна, з яким їй ще влітку приписували роман. Але Світлана Лобода поки що не афішує ім’я батька дитини.

Хочу подякувати своїм прихильникам, глядачам, організаторам моєї команди, яка упродовж стількох років зі мною. Цей рік був наповнений яскравими подіями, і в моєму житті він став знаковим. Я йду в невелику відпустку, щоб записати для вас новий альбом і підготувати абсолютно нове шоу, яке ми покажемо вже в жовтні. Концертів буде багато. А також я йду, щоб підготуватися до найважливішої події в житті кожної жінки – народження малюка. Для мене це велике диво, і я вдячна небу за цей подарунок, а вам, друзі, за вашу любов і ваше визнання! Так, повернуся до вас вже в червні!

Батьки підтримують Світлану Лободу і обіцяють допомогти своїй доньці виховувати малюка.

Причини конспірації співачки багатьом незрозумілі, тим більше, якщо рідні підтримують у всьому Світлану Лободу.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment