Рецепти 

Cмачний салат із креветками, овочами та пармезаном до свята 8 березня

Цей чудовий легкий салатик із морепродуктів популярний в Італії та Франції. А ми впевнені, що він припаде до смаку всім, хто стежить за своєю фігурою.

Необхідні складові:

  • 300 грам креветок
  • 40 грам пармезану
  • 10 штук помідорів чері
  • 70 грам листя салату
  • 2 зубки часнику
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • бальзамічний оцет за смаком
  • чорний мелений перець за смаком
  • сіль за смаком.

 

Приготування:

Креветки відварити у підсоленій воді протягом 1-2 хвилин і дати стекти воді.
Помідори розрізати навпіл. Сир потерти на дрібній тертці. Часник розрізати на 2-3 частини.
Часник необхідно обсмажити у розігрітій оливковій олії до рум’яного кольору. Потім дістати часник, а на сковороду викласти креветки і обсмажити 2 хвилини в ароматній олії і поперчити.
У тарілку викласти листя салату, чері і креветки. Посолити, оросити бальзамічним оцтом, олією і обережно перемішати.
Посипати легкий салат пармезаном і подавати до столу.

Смачного!

Читайте схожі статті:

Leave a Comment