Статті 

Як не погладшати під час свят

Якщо ви під час новорічних свят хвилюєтесь, як би не набрати зайву вагу, вам точно необхідно ознайомитися з діловими порадами далі в матеріалі.

Настав час детально поговорити про те, як зберегти фігуру в період новорічних свят з їх щедрими застіллями. Очевидно, в список заборон на Новий 2018 рік треба було включити і заборону на переїдання.

Отже, будуть корисними наші поради на період свят:

1. Пийте зелений чай
Щоб не набрати зайву вагу під час свят, візьміть за звичку одразу після приймання їжі випивати склянку натурального зеленого чаю (без цукру). Доведено, що гаряча рідина після їжі запобігає застою жирних речовин у вашому шлунку, що покращує спалювання калорій. До того ж, зелений чай прискорює обмін речовин і є натуральним «спалювачем» жиру.

2. Спочатку білок
Алкоголь, прості вуглеводні закуски і солодощі можуть лише збільшити голод, тим більше, якщо ви їх вживаєте на порожній шлунок. Щоб не погладшати в новорічну ніч і під час свят, вживайте під час застілля спочатку низькокалорійний білок (печена курка, наприклад), а потім переходьте до алкоголю і важчої їжі.

3. Зробіть молочний коктейль
Не чекайте застілля, щоб поїсти і не йдіть у гості або на новорічну святкову вечірку голодними. Зробіть коктейль, що містить несолодке мигдалеве молоко, половину банана, і одну столову ложку мигдалевої олії і випийте його за годину до застілля. Він наситить вас і позбавить відчуття голоду.

4. Підкріплюйтеся
Незалежно від того, в який час ви снідаєте, щоб не погладшати під час свят і зберегти фігуру стрункою, радимо завжди розпочинати зі страв з високим вмістом білку і клітковини. Це допоможе позбавитися від переїдання впродовж усього подальшого дня.

5. Обмежте ласощі
Давайте будемо чесними: алкоголь і десерти – це висококалорійні продукти, в яких немає абсолютно нічого корисного. Вибирайте щось одне — або вино, або десерт. Якщо вибираєте останнє, щоб не погладшати у свята ідеальним варіантом буде приготувати низькокалорійні солодощі. І звичайно ж, розмір десерту не повинен перевищувати кількість з’їденого білку та овочів.

6. Запасіться свіжими фруктами
Попри те, що у свята нас оточує така кількість і різноманітність їжі, все ж радимо, щоб на вашому столі завжди були свіжі фрукти. Якщо ви їх заздалегідь помиєте і зберігатимете на видному місці, найвірогідніше, ви їх все-таки з’їсте.

7. Пийте воду у визначений час
Під час святкування перед застіллям випивайте 1-2 склянки негазованої води — це допоможе уникнути переїдання і швидкого сп’яніння. Під час застілля намагайтеся пити воду, адже чим менше рідини у вашому організмі, тим гірше обмін речовин.

Дотримуйтеся наших порад, щоб зберегти фігуру в порядку. Бажаємо веселих свят без наслідків:)

Читайте схожі статті:

Leave a Comment