Статті 

Які чоловіки не подобаються жінкам

Певні типи чоловіків можуть притягати жінок або відлякувати. Особливо актуально це на стадії знайомства. Нижче названі і описані чоловічі риси вдачі, що відлякують жінок. Знаючи їх, ви зможете себе контролювати і справити сприятливе перше враження.

1. Той що потребує вашої уваги
Він дуже емоційний, такий, що ділиться з вами усіма своїми переживаннями і почуттями. Він постійно сумнівається в собі, йому треба чути, що між вами усе добре, що у нього хороша робота, друзі і тому подібне

Сексуально привабливими у чоловіків є такі риси вдачі як впевненість і незалежність. Жінка прагне знайти сильного духом чоловіка, тому ваша сентиментальність може відлякати її на стадії знайомства.

Але, як відомо жінки істоти суперечливі їм одночасно подавай дві протилежні якості. Ваша душевність стане вашим козирем, коли ви зближуватиметеся і трохи розвинете стосунки. Тоді можете розмовляти по душах скільки завгодно, жінка навіть прагнутиме дізнатися що у вас в думках і на серці.

2. Передбачуваний
Нудно спілкуватися з чоловіком, який завжди діє за шаблоном і ніколи не підносить сюрпризів. Непередбачуваність і дух свободи притягають жінок, тому вони так часто віддають себе в руки “поганих хлопців”.

Це не означає що ви повинні стати “поганим хлопцем”. Просто будьте різним, змішуйте передбачуваність і непередбачуваність. Наприклад, несподівано подзвоніть і запросіть її на вечерю або поїхати на природу.

3. Зарозумілий
Він зглянувся до спілкування з людьми і розмовляє з ними так, як ніби вони гірші і безглуздіші за нього, грубий з тими, кого він вважає нижчим за себе.

Жінка оцінює чоловіка по тому, як він спілкується з оточуючими людьми. Таким чином, вона передбачає як чоловік спілкуватиметься з нею при їх близькому знайомстві.

Якщо хочете справити враження на жінку, проявляйте до оточуючих більше поваги. Пам’ятайте, вона спостерігає за вами.

4. Невихований
Він відверто роздивляється інших жінок в її присутності, може навіть пофліртувати. Це його ніскільки не бентежить. Він може розповідати про свої минулі перемоги на любовному фронті. Загалом, усе це говорить про те, що він не поважає жінок.

Така поведінка не сподобається жінці, як на стадії знайомства, так і на стадії серйозних стосунків.

5. Жадібний
Він запрошує жінку на побачення і тонко натякає, що непогано б розплатитися кожному сам за себе. Він зайвий раз не розщедритися на букет квітів і завжди замовляє дешеве вино. Вже з першого побачення жінка почуває себе в режимі жорсткої економії.

Слова економія і бюджет, не доречні на першому побаченні. На стадії залицяння жінка повинна почувати себе особливою, інакше нічого не вийде.

6. Сперечальник
Будь-яку бесіду він перетворює на словесну баталію. Жінка при цьому почуває себе не затишно, їй доводиться захищатися, думати над тим, що вона говорить. Спілкування з любителем посперечатися – це стрес.

Якщо у вас є така особливість постарайтеся максимально розслабитися під час побачення, оскільки бажання починати суперечку у вас виникає через те, що ви нервуєте і не знаєте, що сказати. Заздалегідь обдумайте також можливі теми для бесіди і питання, які ви можете задавати вашій супутниці.

7. Вважає себе завжди і в усьому правим
Такий чоловік вважає що має право судити інших. З першого ж побачення, він починає вказувати жінці, що вона повинна робити, а чого їй робити не слід. Така поведінка не викликає у жінки нічого окрім почуття роздратування і злості. Кому сподобається, що його починають відчитувати та ще на першому побаченні.

Справи, риси, характер і вчинки незнайомої людини, ця особиста справа кожного. Якщо вам з першого побачення вже щось не подобається, не варто більше зустрічатися. У кожної людини є переваги і недоліки, з деякими з них можна миритися з іншими немає сенсу. Переробляти іншу людину, це не вдячна праця.

8. Жінконенависник
Чоловік такого типу не приховує свого відношення до жінок, відпускаючи цинічні і образливі коментарі у відношення до усієї жіночої статі взагалі, і у бік своєї супутниці зокрема. Це визначено єдине з усіх чоловічих якостей яке стовідсотково викличе негативну реакцію у будь-якої жінки. Якщо ви жінконенависник, навіщо вам взагалі ходити на побачення? Щоб ще раз переконатися у своїй правоті або в надії знайти-таки свій ідеал? Якщо ви все-таки хочете знайти свою половину, то вам доведеться відкинути ілюзії (ідеальних людей не буває), і змінитися самому, стати терпимішими.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment