Здоров'я 

Як зберегти сексуальну привабливість

Є жінки, про яких не скажеш, що вони красиві, але вони випромінюють стільки внутрішньої гармонії і позитиву, що мимоволі звернеш на таку жінку увагу. Щоб стати такою чарівною жінкою, скористайтеся нашими порадами.

Ніколи не говоріть погано про своє тіло. Навчіться любити його, виражайте визнання своєму тілу при першій-ліпшій можливості. Щоб навчитися приймати і любити своє тіло є один нескладний прийом: просто стійте перед дзеркалом голою впродовж довгого часу і милуйтеся собою. І абсолютно неважливо, чи відповідаєте ви загальноприйнятим стандартам.

Не займайтеся сексом, якщо вам цього не хочеться. Енергія, отримана при небажаному сексі, не піде вам на благо.

Регулярно практикуйте техніку “Внутрішньої посмішки”. Багато людей проводять своє життя в роздратуванні, смутку, депресії, страху, занепокоєнні і в інших видах негативної енергії. Ці енергії є причинами хронічних хвороб і непомітно виснажують нашу основну життєву силу.

Внутрішня Посмішка – це щира посмішка усім частинам тіла, включаючи усі органи, залози і м’язи, а також нервову систему. Вона виробляє енергію високої якості, яка може лікувати, і з часом вона перетвориться в ще більшу високоякісну енергію.

Як це робити? Сядьте в зручну позу і почніть робити глибокі вдихи і видихи, при цьому вдих має дорівнювати видиху. Поступово ви розслабляєтеся, уявляєте, як світло проникає в нас. Куточки губ злегка затягнені, подібно до посмішки Мони Лізи. Спочатку посилайте Посмішку своїм органам зверху вниз по передній лінії тіла.

Для цього:
розслабте лоб;
дозвольте усміхненій енергії переміститися до точки між бровами;
дозвольте їй переміститися до носа і потекти по щоках;
представте як Посмішка проникає у вашу шию і горло;
дозвольте усміхненій енергії текти до серця;
перемістіть Посмішку і радісну енергію від серця до легенів;
посміхніться своїй печінці;
перемістіть усміхнену енергію у свої нирки;
посміхніться своїй підшлунковій залозі і селезінці;
опустіть усміхнену енергію вниз, до області статевих органів в нижній частині черевної порожнини. Швидко посміхніться усім своїм органам в передній частині тіла, перевіряючи кожного, чи не залишилося в них напруги;
поверніться до своїх очей. Дозвольте посмішці стекти вниз в рот. Відчуйте свою мову, зберіть трохи слини обертальними рухами язика у роті. Потім торкніться кінчиком язика верхньої частини ротової порожнини, напружте м’язи шиї і проковтніть швидко і енергійно усю слину, видаючи при цьому звичайний звук ковтання. Посміхніться своєму шлунку, кишковику. Посміхніться хребту зверху вниз – по задній лінії.
Знову сконцентруйте свою увагу на очах;
пошліть Посмішку очима всередину тіла; зберіть енергію Посмішки в області третього ока (між бровами);
сконцентруйтеся на лівій півкулі мозку, потім на правому, а потім на хребті. Це сприятиме урівноваженню лівого і правого півкуль мозку і зміцненню нервової системи.
Поверніться до своїх очей і пошліть Посмішку швидко вниз по задній лінії спини.
Усе твоє тіло повинне відчути розслаблення.

Регулярно робіть собі масаж грудей.
Перед масажем бажано практикувати очищення грудей і “Внутрішню Посмішку”. Буває так, що якісь пережиті емоції осідають в області грудної клітки, або сердечної чакри. Тому перед масажем грудей бажано робити очищення. Зніміть увесь одяг, знаходячись наодинці з собою. Можна робити масаж з олією або через м’яку тканину. Сядьте в зручне положення і зверніть ніжну увагу на свої груди. Постарайтеся помітити будь-які негативні почуття або відчуття, які можуть там бути. З’єднаєте кінчики пальців рук, щоб долоньки дивилися вниз і знаходилися навпроти лоба. Роблячи глибокий видих животом, вимовляєте звук “хі”, при цьому повільно просуваючи долоні вниз, уздовж свого тіла. Уявляйте, як негативні енергії, у міру того як ви опускаєте руки, течуть вниз і йдуть в землю. Цю вправу треба повторювати стільки разів, поки ви не відчуєте, що груди чисті. Після цього вже можна приступати до масажу грудей.

Сядьте так, щоб зуміти притиснути п’яту зігнутої ноги до піхви так, щоб відчувати постійне і відповідно сильний тиск на клітор. Якщо у вас не виходить поставити ногу в описаній позиції тоді поставте між п’ятою і піхвою круглий і твердий предмет, наприклад, тенісний м’ячик. Ви відчуєте приємне відчуття, викликане стимуляцією району статевих органів і подальшим виділенням сексуальної енергії.

Сумлінно потріть долоні рук одну об одну.

Покладіть долоні собі на груди, щоб відчути тепло, що проникає через вашу шкіру.

Ніжно масажуйте груди, виконуючи кругові рухи назовні. Права долоня при цьому рухається в напрямі проти годинникової стрілки, а ліва долоня переміщається за годинниковою стрілкою.

Масажуйте груди круговими рухами не менше 36 разів, але не більше 360 разів, двічі в день.

Виконуючи масаж грудей, можна добитися скорочення або навіть повного припинення місячних. Це означатиме, що ви більше не втрачаєте свою енергію марно, а вона залишається у вашому тілі. Як тільки ви доб’єтеся припинення місячних то вже не треба виконувати усі 360 кругових рухів за один раз. Місячні почнуться відразу ж, як тільки ви припините виконання цієї вправи.

Примітка: круговий рух долонею назовні (малюнок ліворуч) називається дисперсією і призначається для запобігання або лікування кісти і раку грудей. Воно також дозволяє зменшити об’єм м’яких і дуже великих грудей. Цей рух можна зробити у зворотному напрямі виконуючи долонями круги усередину (малюнок справа).

При цьому права долоня обертається за годинниковою стрілкою, а ліва – проти годинникової стрілки. Тоді цей рух вже буде стимуляцією, що має на меті збільшення об’єму грудей.

Погладжуйте груди зверху вниз.
Підштовхуйте груди знизу догори. Повторення цього руху в 2 рази більше сприяє збільшенню грудей.
Відтягуйте і відпускайте соски.
Візьміть в руку ореоли покрутіть в одну і в іншу сторони.
Робіть пощипування і відтягування сосків і ореолів.
Активно знизу догори підкидайте груди.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment