Статті 

Чому чоловіки зраджують віртуально

Якщо ваша кохана людина віддає перевагу вечірнім посиденькам за комп’ютером, може бути варто замислитися про те, що саме так вабить його у віртуальний світ?

Можливо, він працює ночами або грає в ігри. А може у нього віртуальні побачення? Ось про останнє явище і піде розмова.

Чому чоловіки заводять романтичні стосунки в мережі, навіть якщо у них є вірні, люблячі і турботливі жінки? Давайте спробуємо розібратися в причинах цього явища.

1. Чоловік надовго залишився один (а для чоловіка два тижні – вже довго). Поїхав у відрядження сам або дружина вирішила погостювати у батьків. Заводити іншу жінку він не збирається, інша справа віртуальний роман – приємне спілкування, ні до що чого не зобов’язує, милі розмови, нові відчуття. І жінка – нова, добра, завжди у хорошому настрої, готова вислухати і підтримати. Чи навпаки – така сумна і нещасна, їй потрібна моральна підтримка. Поступово чоловік може втягнутися в цей віртуальний роман, можливо навіть зважитися на реальну зустріч, якщо для нього такі знайомства не систематичні розваги.

2. Ваш чоловік страждає комплексом неповноцінності і таким чином вирішує самоствердитися. У реальному житті він звичайна людина – нецікава робота, життя від зарплати до зарплати, на засоби, що залишилися від виплати кредитів, невдоволена дружина, діти, на чиї батьківські збори соромно ходити. А тут, в мережі із зачарованою його персоною незнайомкою можна бути сильним і упевненим в собі чоловіком, вільним, трохи втомленим, але легко крокуючим по життю. Приємно відчувати захоплення собою, відчувати, що жінка, хай і далека, незнайома, будує про нього свої плани і включає його у свої мрії. Інше ім’я, придуманий бізнес, враження про відпочинок в країнах, які відвідував теж тільки віртуально. Це свого роду гра. Адже в дитинстві ми усі грали в піратів, солдатиків і розбійників, приміряючи на себе заповітні образи.

3. Чоловік не задоволений життям з тією жінкою, яка поруч. Підсвідомо він вже підшукує їй заміну. Він ще не готовий розлучитися, не готовий відкрито заявити про свої наміри, це просто невеликі кроки убік, огляд нових територій. На цьому етапі ще можна все змінити. Спробуйте дізнатися – чому ваш чоловік кидається по сторонах, можливо, ви зможете дати йому те – що він шукає на стороні, поки ця сторона тільки віртуальна.

4. Можливо, ви для нього лише перехідний етап. На його думку, ваші стосунки вже вичерпані, пора міняти місце дислокації. Все, що хотів – узяв, все, що міг – дав. Настав час міняти життя. Але він не хоче покидати насиджене місце, бажаючи спочатку знайти містечко зручніше. Такого чоловіка (а зазвичай так поступають ті, хто мешкає на вашій території, в цивільному шлюбі) пора виставляти за двері. Не треба утримувати те, що не принесе щастя.

5. Вам просто дістався звичайний бабник. Реальні зради у нього або у минулому, або він не хоче бігати. А тут в мережі, можна все. Інтимні бесіди, компліменти, обіцянки, які можна не виконувати. Квіти і подарунки можна дарувати віртуальні – все просто і зручно. Такі чоловіки зазвичай знаходять подруг з інших міст – так простіше відкладати зустріч, роблячи вигляд, що дуже про неї мрієш.

Виявивши ознаки віртуальної зради у своєму чоловіку, не поспішайте потроювати скандал і з’ясовувати причину такої поведінки. Спробуйте спочатку перетягнути його час і увагу на себе. Організовуйте походи в кіно, спільні прогулянки, сімейні вечері. Намагайтеся дивувати його! Якщо він не хоче свят – завантажте його проблемами. Як варіант – можна почати робити ремонт. Можливо, він зовсім забуде про свої віртуальні пригоди. Не давайте йому часу на зради і тоді, він буде тільки ваш!

Не скупіться на приємні послання для нього. І, до речі, вже не одне дослідження підтвердило, що віртуальний флірт зі своїм партнером може врятувати навіть стосунки, які двоє збиралися припинити.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment