Статті 

Десять вправ для красивої посмішки

Красива посмішка – це велика сила і істинний двигун нашого успіху і привабливості в очах навколишніх людей, особливо протилежної статі. Як же зробити свою посмішку чарівною?

Не так багато людей від природи наділених красивою посмішкою. Але, на щастя, навчитися красиво посміхатися зовсім нескладно. Для цього досить впродовж одного-двох місяців регулярно займатися спеціальною гімнастикою, зміцнюючою і розвиваючою мімічні м’язи.

Гімнастика складається з десяти вправ:

1. Піднесіть палець до губів на відстань 3-4 см від них і спробуйте дотягнутися до нього складеними в трубочку губами, додаючи до цього максимум зусиль. Звичайно ж, палець губами ви не дістанете але повноцінно працювати велику групу м’язів змусите. Повторіть 3 рази.

2. Витягнувши губи вперед, відкрийте рот, після чого щільно зімкніть губи, залишаючи їх у витягнутому стані. Потім на декілька секунд розслабте усі м’язи обличчя. Повторіть 5 разів.

3. Складіть губи в трубочку і впродовж 30 секунд поводіть ними з одного боку в інший. Потім розслабте губи на 10 секунд. Повторіть 5 разів.

4. Витягніть щільно зімкнуті губи і обкресліть ними в повітрі вісімку. Розслабтеся. Повторіть 3 рази.

5. Висуньте язик щільно обхопіть його губами і зафіксуйте м’язи в такому положенні на декілька секунд. Повністю розслабте м’язи губ та язика. Повторіть 5 разів.

6. Трішки відкрийте рот і витягніть складені в трубочку губи. Затримаєте їх в такому положенні, а потім різко видихніть неначе задмухуєте свічку. Розслабтеся. Повторіть 3 рази.

7. Наберіть повні легені повітря, щільно стискуйте губи і постарайтеся видихнути через рот, долаючи опір напружених м’язів щік. Видихніть. Повторіть 5 разів.

8. Зробіть вдих надуйте щоки і випускайте повітря так, щоб губи відчували вібрацію. Повторіть 5 разів.

9. Максимально розтягніть губи в неприродно широкій посмішці. Розслабтеся. Повторіть 5 разів.

10. Коли ви відчуєте, що ваші мімічні м’язи досить зміцніли сядьте перед дзеркалом і просто підберіть для себе свою найкрасивішу посмішку.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment