Здоров'я 

Шовкова білизна убереже від молочниці

Знаменита голлівудська актриса Мерілін Монро обожнювала одяг з натурального шовку, більше того, усі простирадла в її будинку також були зшиті з цього древнього матеріалу.

Виявляється, натуральний шовк багатий цілим рядом властивостей що сприятливо впливає на організм людини і Мерілін напевно про це знала.

Нещодавно вчені з університету італійського міста Болонья довели, що натуральний шовк такий корисний, що білизна з нього здатна сама по собі знижувати у жінок прояв такого неприємного захворювання, як кандидоз (молочниця).

Вони провели експеримент, в якому взяли участь декілька десятків жінок, що страждають на це захворювання. Упродовж 6 місяців жінки носили трусики, виготовлені з натурального шовку, обробленого особливим чином, а контрольна група у якій усі жінки також страждали від кандидозу, носила білизну з бавовни.

Через півроку обстеження показало, що в експериментальній групі у 90% учасниць прояви молочниці значно знизилися в порівнянні з контрольною а число рецидивів кандидозу зменшилося на 50%. Що само по собі говорить про користь шовкової білизни.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment