Секс 

Топ 10, жіночі сексуальні фантазії

Кожна з нас мріє про якісь речі, в яких соромно буває признатися навіть собі. Але, якщо ми про це мріємо, значить всезнаючі соціологи вже провели якесь опитування і витягнули (напевно кліщами) з жінок найпотаємніші і відвертіші бажання.

Отже, Топ-10 жіночих сексуальних фантазій:

10. Незнайомець вночі
Багато жінок таємно мріють серед ночі випадково зустріти міцно складеного незнайомця і віддатися йому в якомусь придорожньому мотелі. Чоловік має бути абсолютно стороннім, з легкою щетиною волохатими грудьми і членом не менше 18 см в довжину. Причому секс має бути не швидкоплинним, а на всю ніч))).

9. Груповий секс
Ця сексуальна фантазія переслідує жінок старших 40 років. Груповий секс з трьома-чотирма чоловіками, 20-25 літнього віку.

8. Домінувати!!!
Чоловіки багато чого про нас не знають! Жінки після 30 років таємно хочуть жорсткого домінуючого сексу. З найгостріших бажань:
– прочуханка партнера шкіряним батогом;
– робити мінет чоловікові, закутому в наручники;
– помочитися на стоячий чоловічий член, і так далі…

7. Офісний секс
Дуже багато жінок, які працюють в офісах, таємно мріють про секс з одним зі своїх колег. Секс у фантазіях абсолютно раптовий, без всякої попередньої підготовки з боку чоловіка. “він увійшов до мого кабінету, здер з мене спідницю посадив мене на клавіатуру і різко вігнав свій член”. “а до цього я навіть не знала, як його звуть”.

6. Бути рабою свого пана
Деякі з нас мріють повністю віддатися своєму панові. “Нехай він накаже мені лизати і смоктати його член, цілувати його у будь-яке місце” . “Нехай він стукає мені в обличчя своїм пенісом, караючи мене”. “Нехай він зв’яже мене, змучить а потім заспокоює ритмічними проникненнями”

5. Жінка-партнер
На п’ятому місці секс з іншою жінкою. “М’які дотики, голі тіла ніжні посмоктування, ритмічне дотики язиками в позі 69”

4. В ролі повії
Продажний секс. Ми усі у результаті продаємося. “Поки я виконую танець для мого клієнта, він засовує 100 доларів в мої трусики. Його рука ковзає до мого клітора, палець входить”. “Я сідаю до нього в машину. Розстібаю його ширінку і починаю робити мінет. Через декілька хвилин він відсовує крісло, відкидається назад і я сідаю зверху. У спину трохи давить кермо”. “Я з ним трахатимуся і він заплатить мені за це готівкою”.

3. Секс з чоловіком і його другом
Це не просто секс утрьох, у фантазіях обов’язково є присутнім один з друзів чоловіка. Причому чоловік практично завжди знаходиться в ролі спостерігача, а його друг обслуговує за повною програмою. “Чоловік онанує біля каміна а Джек лиже мене все швидше і швидше…”.

2. Ремінець на пеніс
Мрія про багатогодинні заняття сексом. “Це ніколи не закінчитися, я кінчаю кожні декілька хвилин, а він може ще і ще”.

1. Згвалтування
Ця фантазія приходить, коли її здійснення практично неможливе. “Я ще цнотлива, усього кілька разів цілувалася з хлопцем”. “Він увірвався на кухню, це грабіжник. Але він не грабував, він швидко підійшов до мене, притиснув мене, перелякану, до стіни грубо зірвав з мене трусики і увійшов в мене без всяких прелюдій”. Найпоширеніша фантазія – бути згвалтованою, будучи незайманою.

І поза Топом
84% жінок мріє про секс з великою мавпою. Велика волохата туша, з величезним пенісом.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment