Секс 

Секс з молодим чоловіком

У наш час стосунками між зрілою жінкою і зовсім молодим чоловіком нікого не здивуєш. У таких стосунках, як і у будь-яких інших, є свої переваги і недоліки.

До 35-річного віку сексологи відносять пік жіночої сексуальності. Жінка у віці від 35 років і більше, вміє отримувати задоволення від сексу, адже вона стає більш чуттєвою, знає, що може принести їй задоволення.

При цьому не завжди така жінка має гідного постійного партнера. Як же задовольнити сексуальний апетит? І, що важливо, з чиєю допомогою? Особливо, коли відшукати молодого, повного здоров’я чоловіка, без пивного живота і супутніх хвороб серед претендентів “від сорока і вище” стає все складніше.

Можна відмовитися від стереотипів і взяти приклад з Примадонни російської естради Алли Пугачової, або не брати приклад, згадавши про розчарування Демі Мур. Але для початку краще проаналізувати всі переваги і недоліки таких стосунків.

Переваги

На одному піку сексуальності. У той час як у жінки з віком сексуальність зростає, у чоловіка, навпаки, знижується. Тому справедливим буде відмітити, що у молодого хлопця 20 або 25 років сексуальні апетити можуть виявитися цілком на рівні 35-40-річної жінки.

Непідробна щирість почуттів. Жінці яка не молодшає вже немає сенсу грати в ігри, бути нещирою, а молодий чоловік ще не вміє приховувати своїх почуттів. У такому тандемі можуть бути дуже щирі довірчі стосунки.

Молодість і краса. Про “пивний животик” у чоловіка за 30 вже було сказано. Молодий партнер по сексу ще може похвалитися прекрасним тілом і ніжною шкірою. А це ще більше збуджує чуттєвість дам зрілого віку.

Відсутність негативного досвіду. Дійсно, у 20-річного хлопця ще немає вантажу минулого за плечима. Від такого не почуєте скарг на колишніх жінок замість захоплених компліментів, йому в розпал сексу не подзвонить колишня дружина, щоб сказати, що дитину потрібно відвезти в лікарню. Можна просто насолоджуватися спілкуванням.

Цілеспрямованість і оптимізм. У молодої людини помисли чисті, свідомість не затьмарена скепсисом і цинізмом. Він ще вірить в ідеали, він чистий, добрий, мрійливий. З ним можна згадати молодість, а може, почати втілювати свої сміливі юнацькі мрії, на які досі не знайшлося часу і віри в себе.

Сприйнятливість до нового. Зрілого чоловіка важко змінити у відповідності зі своїми потребами. У той же час свого молодого друга можна навчити всьому, що знаєте і вмієте в ліжку, і він не тільки вразить швидким навчанням, але й буде вдячний за науку.

Порятунок від самотності. Молодий чоловік ще не такий серйозний, як дорослий і зрілий, він ще не настільки зайнятий кар’єрою, і у нього завжди знайдеться час для вас.

Недоліки

Недостатньо досвіду. Коли зріла сексуальність вимагає негайної реалізації, потрібен досвідчений партнер, якому не потрібно довго пояснювати, що і як робити. У відносинах з молодим і недосвідченим може прийти розчарування.

Палкість і пристрасність. Якщо молодий коханець закохається у вас, і це буде не взаємно, його кохання може сильно зіпсувати вам життя. Адже молодому хлопцеві з його ідеалізмом важко зрозуміти ваш зрілий раціональний погляд на стосунки.

Недолік розуму та життєвого досвіду. Дійсно, з чоловіком набагато вас молодшого, часто буває що немає про що поговорити. Він не прожив стільки, скільки ви, багато чого не знає. Не кажучи вже про розбіжності смаків.

Потребує опіки. Недаремно молоді хлопці обирають жінок набагато старших. У них є потреба в “неньці”, яка буде опікуватися і піклуватися. Якщо у вас немає відповідної потреби бути такою “матусею”, ці стосунки приречені на провал. Вони можуть відбутися лише в тому випадку, якщо ви переконаєте себе, що перед вами чоловік, і зможете у відносинах з ним бути всього лише слабкою жінкою.

Нестабільне фінансове становище. Після 20 років людина тільки починає життя, він ще не в змозі себе повністю забезпечити, не кажучи вже про те, щоб як свою подругу водити вас в кіно і в ресторани, дарувати вам подарунки. Про “Альфонсів” краще взагалі промовчати.

Громадська думка. Якщо ви залежите від зовнішніх оцінок, вам буде соромно з’являтися під руку з молодим коханцем на людях і розповідати про нього своїм друзям.

Це ненадовго. Рідко коли зв’язок з молодим коханцем закінчується багаторічним шлюбом. Поки він молодий і недосвідчений, йому може здаватися, що ви його велике і єдине кохання. Але рано чи пізно хлопчик подорослішає і зрозуміє, що це не так.

Досвідчені і розкуті жінки говорять, що стосунки з чоловіками набагато молодших – це як вічна весна. Хоча б на короткий час, але варто зануритися в цю весну.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment