Секс 

Секс з новим партнером

Коли з новим партнером справа йде до сексу, ви починаєте нервувати — як все пройде і чи не розчаруєтеся у виборі?

По-перше — подумайте, чи готові ви до сексу з новим партнером.

Не очікуйте ідеальності

Після того як ви для себе вирішили, що готові на стосунки з новою людиною, ви починаєте морально налаштовуватись на перший секс, від якого часто чекаєте чогось неймовірного. Так, ваш новий знайомий може бути гарний, ви захоплюєтеся, проте важливо розуміти, що він — звичайна людина, і чекати, від побачення і його продовження пройде як в романтичному фільмі — точно не варто. Чим більших подвигів ви чекаєте від чоловіка, тим більше ймовірності, що на вас чекатиме велике розчарування.

Підберіть одяг і білизну

Як показує практика, чоловіки рідко заморочуються з приводу одягу партнерки, особливо якщо їх накриває шалена пристрасть. Але це зовсім не означає, що ви можете одягнутися в будь-що.

Відштовхуйтеся від ситуації: якщо він запрошує вас у ресторан, надягніть сукню, а під неї тонку білизну, яку йому захочеться зняти з вас наприкінці вечора.

Він запрошує вас провести вечір вдома? Не проблема, підберіть зручний одяг, з яким не доведеться мучитися у пориві бажання. Але пам’ятайте, що спортивні ліфчики, утеплена білизна — точно не підходять для такого вечора.

Обговоріть все “на березі”

Звичайно, задоволення від сексу ви отримаєте більше, якщо ваш майбутній партнер буде знати про ваші уподобання. Якщо є така можливість, спробуйте ненав’язливо натякнути про це партнеру: особливу увагу приділіть пункту «що мені не подобається». Це допоможе на ранньому етапі застерегти чоловіка від дій, які принесуть вам неприємні відчуття. Як варіант, ви можете потренуватися, зайнявшись віртуальним сексом, проте будьте готові зустріти опір — не кожен чоловік готовий до онлайн-експериментів.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment