Дієти 

Дієта Клима Протасова

Дієта Клима Протасова, яка по праву вважається одним з найбільш радикальних і ефективних методів скидання зайвої ваги, розрахована на п’ять тижнів.

Її характерною особливістю є відсутність яких-небудь обмежень у кількості їжі. При цьому вам не доведеться побоюватися, що ви переїсте, адже білок, який складатиме основу вашого раціону, засвоюється впродовж досить тривалого часу, а клітковина сприяє швидкому виникненню почуття насичення.

Також дієта Клима Протасова не вимагає повної відмови від жирів, що могло б завдати істотної шкоди здоров’ю.

Впродовж першого тижня необхідно їсти виключно сирі овочі, йогурти і нежирні сири. У щоденному раціоні обов’язково мають бути присутні три зелених яблука, а також одне відварене яйце.

З напоїв можна вживати несолодкий чай і каву, а також воду (впродовж усіх п’яти тижнів треба випивати не менше двох літрів щоденно).

Наступні сім днів необхідно дотримуватися такого самого раціону. При цьому ви помітите, що у вас зникло бажання вживати будь-яку іншу їжу, окрім овочів, сиру і фруктів.

Ще через сім днів до знайомого раціону слід додати триста грамів смаженого м’яса (звісно, нежирного), птиці або риби. Кількість овочів, йогурту і фруктів можна зменшити, а від яйця за бажанням і зовсім відмовитися.

На четвертому і п’ятому тижні в раціон не додасться нічого нового. До речі, саме в другій половині дієти жир зникає найінтенсивніше. Також варто відмітити, що по закінченню п’яти тижнів бажання їсти солодке і жирне повернеться до вас нескоро.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment