Дієти 

Оздоровча дієта до Нового 2018 року

Вже багато жінок думають над новорічним вбранням. Скоро прийде рік жовтого земляного Собаки.

Вбрання рекомендується вибирати жовтого або коричневого кольору, а також можна віддати перевагу світлим та бежевим відтінкам.

Попереду зовсім небагато часу, щоб «влізти» в новорічну сукню про яку мрії заполонили всі думки.

Як же схуднути до Нового 2018 року?

Якщо хочете зберегти результат надовго, то низькокалорійні дієти вам не помічники в цьому питанні. Коли ви починаєте зменшувати калорійність раціону до критичних 600-800 ккал у день, порушується метаболізм і організм починає запасати жир. Варто знову повернутися до колишнього раціону, якщо ваги покажуть, що ви повернулися до своїх колишніх форм, з яких починали.

Замініть сніданок зеленими смузі
Ранок – особливий час для організму. Перший прийом їжі ніколи не варто пропускати, організм повинен отримати заряд енергії. Можна приготувати підбадьорливий смузі зі шпинату, ківі і банана. Такий напій замінить повноцінний сніданок. Можна експериментувати з напоями, наприклад, поєднувати авокадо, огірок, яблуко та імбир. Поєднання фруктів і овочів у ранковому сніданку підвищить гормон радості, тому міксуйте ківі, огірок, ананас та лимон.

Обід
У зимову пору року наш організм вимагає калорійної їжі, щоб зігрітися. Наприклад, зернові – це складні вуглеводи. Ви з’їли гречку, коричневий рис, кукурудзяну крупу і наситили організм на 3-4 години. До зігріваючих продуктів також відносяться бобові (сочевиця коричнева, квасоля, соєвий соус і сир), молочні продукти (сир м’який і твердий, сир і сметана), а також фрукти і овочі (морква, часник, імбир, цибуля-порей, цибуля-шалот , авокадо, банан, виноград, грейпфрут, ківі, манго і лимон) і горіхи.

Зігріваючі продукти можуть бути і відмінним «перекусом» протягом дня.

Вечеря
Вечеря повинна бути максимально легкою і за 4 години до сну. Кращий варіант – поєднання білкової їжі з овочами. Наприклад, можна приготувати м’ясо або рибу на грилі, запекти в духовці у власному соку або зробити паровий варіант. Поєднувати обов’язково з овочами, так як вони містять ензими для кращого засвоєння білка.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment