Дієти 

Дієта з авокадо

Стверджують, що 3 дні на дієті, основою якої є авокадо, дозволять скинути близько 2-х кілограмів. Але найважливіше в цій дієті те, що авокадо дуже корисне, і така дієта не дозволить організму виснажитися.

Адже в “алігаторовій груші”, як ще називають плід, міститься багато корисних компонентів: вітамінів групи В, мінералів і жирів, необхідних організму для нормального функціонування. Калорійність авокадо також невисока – 118 ккал на 100 г м’якоті плоду.

Щоб почати авокадну дієту, необхідно навчитися правильно вибирати плід, адже тільки в стиглому фрукті (так, авокадо вважається фруктом) є усі необхідні компоненти, і тільки стиглий плід має ніжний маслянистий присмак.

Як вибрати стигле авокадо

Щоб дізнатися, чи плід достиг, авокадо досить легенький помацати. Якщо плід незрілий, він буде твердим на дотик, стиглий навпаки, відповідатиме на твій дотик, проте його шкірка при цьому не повинна сильно прогинатися.

Досить буде трьох розвантажувальних днів на авокадо. Щодня раціон буде схожий на попередній і практично ідентичний по калорійності. До речі, для максимально ефективного результату пропускати зайняття не варто.

Меню на день

Сніданок:

Половинка стиглого авокадо із знежиреним сиром або натуральним йогуртом. Необхідна низька жирність молочних продуктів, оскільки сам по собі авокадо має достатню кількість корисних жирів.

Обід:

Можна приготувати салат з авокадо: кубики стиглого плоду змішати з відвареним яйцем, зеленою цибулею і огірком або зробити тости – на підсушені скибочки цільнозернового бездріжджового хліба покласти тонкі шматочки авокадо та огірка.

Вечеря:

На вечерю 100 г м’яса індички, курки, яловичини або білої риби, четвертину авокадо, нарізаного скибочками і знежирений сир.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment