Краса 

Догляд за волоссям взимку

Взимку особливий підхід потрібен не лише нашій шкірі, але і волоссю. Носити головний убір треба обов’язково, щоб холод не впливав на корені волосся і шкіру голови.

Передусім, фахівці радять уникнути миття волосся щодня. Важливо не забувати про поживні речовини, робити маску для волосся хоч би раз на тиждень. Проте занадто часто балуватися такими продуктами не варто оскільки волосся втрачає здатність протистояти довкіллю.

Для захисту волосся в зимову пору року використовуйте олію кокоса і сік алое. Ніколи не мийте голову перед тим, як йти на вулицю. І сушити волосся теж потрібно як мінімум хвилин за 20 до виходу щоб воно встигло “прийти в себе” і охолонути. Різкі перепади температури ведуть до ламкості волосся.

Важливо не лише використовувати косметичні засоби, але і стежити за своїм харчуванням. Наприклад, варто налягати на продукти, багаті протеїном: пісне м’ясо, горіхи, боби, молочні продукти. Не забувайте і про зелені овочі, які стимулюють роботу імунної системи. Крім того, речовини, що містяться в зелених овочах, впливають на шкіру, в результаті вона не так висихає і тріскається.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment