Рецепти 

Паста з овочами та консервованим тунцем

Іноді хочеться посмакувати стравами, а часу на приготування не вистачає. Вихід завжди знайдеться, тому готуймо за рецептом аж 4 порції.
_______________________________________________________________________________
Продукти:

  • макаронні вироби з твердих сортів борошна – 400 г
  • олія – 50
  • свіжа або заморожена капуста броколі – 200 г
  • цибуля – 150 г
  • подрібнений часник – 30 г
  • селера – 80 г
  • морква – 200 г
  • помідори – 150 г
  • консервований тунець – 300 г
  • приправи, перець
  • соєвий соус, бажано зі зниженим вмістом солі (за бажанням)
  • базилік (за бажанням)

_______________________________________________________________________________
Приготування:

Зваріть макаронні вироби у великій кількості води відповідно до інструкції на упаковці. Постарайтеся не переварити їх, щоб зберегти поживні властивості і текстуру. Остудити під струменем води, скропити олією.

Варіть броколі протягом 8 хвилин (для замороженої броколі – 10 хвилин), потім злийте воду.

Поріжте дрібно цибулю та селеру, додайте часник і пасеруйте на середньому вогні в невеликій кількості олії протягом 5-8 хвилин. Додайте моркву і готуйте ще 5 хвилин на середньому вогні. Потім додайте помідори і тунець перемішайте і готуйте ще 10 хвилин, за необхідності додаючи трави та спеції за смаком.

Додайте макаронні вироби і броколі, помішуючи підігрійте. За бажанням приправте невеликою кількістю соєвого соусу. Перед подачею посипте дрібно нарізаним базиліком.

Смачного!

Читайте схожі статті:

Leave a Comment