Курка з беконом в сирному соусі
Іноді хочеться чогось простого і смачного, але часу бракує і тоді в нагоді стане смачна курочка. Цей рецепт приготування спрощений для швидкого відтворення.
Необхідні продукти на чотири порції:
- 4 подрібнені полоски бекону,
- 4 половинки курячої грудинки без шкіри і кісток,
- сіль і мелений чорний перець за смаком,
- половина чайної ложки паприки,
- сир який швидко плавиться за смаком,
- половина склянки курячого бульйону,
- дві столових ложки свіжої покришеної петрушки за бажанням.
Приготування:
У великій антипригарній сковороді приготуйте бекон (4 хвилини на середньому вогні). Викладіть на паперовий рушник, або серветку, щоб стік смалець. На сковороді, залиште не більше 1 столової ложки смальцю.
Шматки курячої грудинки натріть сіллю, перцем та паприкою, покладіть на сковороду і готуйте на середньому вогні 5-6 хвилин з кожного боку, або доки вони не приготуються.
Змішайте сир і курячий бульйон в маленькій сковорідці і готуйте на маленькому вогні 2-3 хвилини аж поки сир не розплавиться і не змішається з бульйоном.
Викладіть приготовані шматки грудинки на тарілку і полийте бульйоном з сиром, покладіть зверху бекон. Прикрасьте петрушкою за бажанням. Смачного!