Рецепти 

Чіпси з гарбуза

Гарбуз має в своєму складі багато цілющих речовин та виводить токсини, надлишки холестерину і шлаки завдяки вмісту пектинових волокон.
Та окрім потрібних елементів, гарбуз смакує у вареному та запеченому стані. Ми ж пропонуємо приготувати чіпси з гарбуза.

Для приготування необхідно:

Гарбуз
Тертий твердий сир – за смаком
Оливкова олія – за смаком
Морська сіль – за смаком

Спосіб приготування:

Поки розігрівається духовка до 190 градусів гарбуз наріжте на тонкі скибочки. У великій каструлі воду доведіть до кипіння.
Киньте скибочки гарбуза в киплячу воду і варіть 2 хвилини. Потім злийте воду і промийте гарбуз прохолодною водою.
Видаліть зайву вологу з допомогою паперового рушника.
Деко для запікання застеліть папером для випікання. Викладіть рівним шаром гарбузові скибочки на невеликій відстані одне від одного.
Збризніть гарбузові скибочки оливковою олією, посоліть, посипте тертим сиром.
Випікайте чіпси близько 15-20 хвилин.
Охолодіть і подавайте до столу. Смачного!

Читайте схожі статті: