Рукола з редискою та помідорами
Рукола має терапевтичні властивості: антицинготна, вітамінізуюча, сприяє нормальному травленню. В ній міститься дуже багато вітаміну C, йоду та заліза.
Має пряний та гострий смак. В основному використовують для салатів, а також як овочевий додаток до м’ясних, рибних страв та паст. Смакує як додаток до бутербродів.
Ми ж радимо приготувати салат, який буде гарно смакувати на початку весни.
Необхідні продукти на дві порції:
- Рукола 1 пучок
- Помідорі чері — 200 г
- Редиска — 6 штук
- Оливкова олія — 1 столова ложка
- Лимонний сік — 2 чайні ложки
- Сіль та перець чорний мелений — за смаком
Приготування
Руколу промийте та порвіть руками на частинки. Редиску помийте і поріжте тонкими кружками. Помідори чері помийте і наріжте навпіл. Складіть в миску і полийте все оливковою олією, лимонним соком, додайте сіль та перець за смаком. Можна за бажанням додати кедрові горіхи. Смачного!