Рецепти 

Рукола з редискою та помідорами

Рукола має терапевтичні властивості: антицинготна, вітамінізуюча, сприяє нормальному травленню. В ній міститься дуже багато вітаміну C, йоду та заліза.

Має пряний та гострий смак. В основному використовують для салатів, а також як овочевий додаток до м’ясних, рибних страв та паст. Смакує як додаток до бутербродів.

Ми ж радимо приготувати салат, який буде гарно смакувати на початку весни.

Необхідні продукти на дві порції:

  • Рукола 1 пучок
  • Помідорі чері — 200 г
  • Редиска — 6 штук
  • Оливкова олія — 1 столова ложка
  • Лимонний сік — 2 чайні ложки
  • Сіль та перець чорний мелений — за смаком

Приготування

Руколу промийте та порвіть руками на частинки. Редиску помийте і поріжте тонкими кружками. Помідори чері помийте і наріжте навпіл. Складіть в миску і полийте все оливковою олією, лимонним соком, додайте сіль та перець за смаком. Можна за бажанням додати кедрові горіхи. Смачного!

Читайте схожі статті: