Секс 

Де той оргазм?

У слабкої статі на шляху до сексуального задоволення існує велика кількість перешкод, які віддаляють настання оргазму, роблять його нерегулярним, а то і зовсім стають причиною його відсутності.

Сексологи виділяють усі ці перешкоди в декілька груп чинників, знання яких, допоможуть чоловікам поліпшити якість сексуального життя зі своїми партнерками.

Тимчасові чинники. Вони виникають залежно від ситуації. Наприклад, деякі дівчата в певних обставинах абсолютно не можуть досягти оргазму боячись завагітніти. Якщо є проблеми з житловими умовами, або ви вибрали для сексу таке місце де важко дотримуватися особистої гігієни чи присутні сторонні особи десь поруч, то не треба дивуватися, якщо у партнерки зникне бажання. У певні дні чи біологічні години у жінки може взагалі не бути бажання займатися сексом. На шаленість відчуттів і взагалі на бажання сексу сильно впливає фізична або психічна перевтома, стреси на роботі чи навчанні, або інших сферах діяльності, не пов’язаних з партнерськими стосунками.

Особові чинники. Не позаздриш чоловікам, жінки яких “одержимі” певними упередженнями і негативом до чоловіків та сексу : “У вас, чоловіків, тільки одне на умі”!, “Секс – це брудно”! і так далі.

Принести задоволення такій жінці в ліжку можна тільки після курсу психотерапії. А зустрічаються такі жінки, що бояться втратити контроль над собою і своєю поведінкою під час оргазму, тому всіляко стримують його настання. Недооцінування своєї еротичної привабливості теж не додає сексуального апетиту. До особових чинників також відносять наявність внутрішнього особового конфлікту у жінки і залежність від громадської думки (“а може у нас стосунки якісь неправильні”?).

Партнерські чинники. Як не прикро це звучить, але багато чоловіків (навіть зрілих), просто не вміють приносити жінці задоволення. А ще зустрічаються й такі, яким важливе лише власне задоволення, і вони ігнорують бажання партнерки. Без зосередженої уваги чоловіка жінкам з оргазмом не подружитися. Звісно ж, не може бути й мови про те щоб отримувати регулярний оргазм, якщо у чоловіка порушення сексуальної функції: наприклад, нестійка ерекція, хронічний простатит, передчасна еякуляція, і так далі. В якості партнерських чинників, що є причинами відсутності або нерегулярності оргазму, сексологи відмічають шлюб “за розрахунком”, психологічні проблеми в стосунках, а також алкоголізм чоловіка та інші види залежності.

Фізіологічні чинники. Здатність отримувати незабутні відчуття від сексу залежить від фізичного стану нашого організму.

На здатність отримати оргазм впливають:

  • будь-які хронічні захворювання;
  • захворювання щитовидної залози;
  • цукровий діабет; різні неврологічні порушення;
  • гормональна недостатність, а саме дефіцит андрогенів;
  • травми;
  • патологія органів малого тазу;
  • токсичні впливи
  • (алкоголь, наркотики);
  • прийом лікарських засобів, що можуть уповільнити настання оргазму
  • (транквілізатори, антидепресанти, гіпотензивні препарати) і тому подібне.

Інформаційні чинники. В теперішню еру реклами, коли сексуальне розкріпачення вже існує як стиль життя, у свідомості молодих дівчат доволі часто інформація про сексуальні стосунки спотворюється.

У бажанні бути “продвинутими”, “асами” в сексі, чимало хто забуває про свої особисті бажання. Це може послужити погану службу. Недостатньо інформації про статеве виховання -це вже інша сторона медалі. Впливає на поведінку в ліжку і негативна інформація про секс, яку черпають з відповідної літератури набожні жінки чи особи що практикують аскетизм. Цікаво що, захоплення віртуальним сексом теж може бути причетним, через це жінці важко отримати оргазм в реальному житті.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment