Статті 

7 секретів привернути увагу чоловіка

Багато жінок вважають, що сексуальність жінки полягає в гарній зовнішності, фігурі фотомоделі і стильного одягу, який притягує чоловіків. Насправді багато хто з них вважає сексуальним те, про що жінки навіть не здогадуються.

Чоловіки цінують природну жіночу красу не менше, ніж сексуальну зовнішність. А мистецтву сексуального зваблювання можна з легкістю навчитися.

Геть комплекси

Багато чоловіків признаються, що впевнена в собі жінка відразу залучає до себе увагу. Просто покажіть усім, як ви любите себе, як ви впевнені в собі, безстрашні, але тільки не будьте зарозумілі.

Зверніть увагу на почуття гумору

Чоловіка люблять знаходитися в компаніях тих жінок, з якими легко і весело, і які обожнюють жартувати. До того ж це дуже сексуально, якщо жінка не сприймає усе занадто серйозно, вільно сміючись над своїми помилками переводячи свої невдачі в жарт. Здатність іронізувати один над одним дуже чарівна.

Не бійтеся кидати виклик

Багатьох чоловіків притягує, коли жінка дискутує з ними на різні теми і кидає їм виклик, уміючи при цьому вчасно зупинитися. Адже це дуже сексуально, коли жінка має свою думку і відстоюватиме те, в що вірить.

Амбіції

Чоловіки люблять жінок з амбіціями, тих, хто уміє управляти і досягає своєї мети. Незважаючи на те що багато чоловіків прагнуть бути лідерами в стосунках, їм все ж лестить думка про те, що жінка може узяти кермо влади у свої руки.

Тактильний контакт

Дуже сексуальні ті жінки, які люблять тактильний контакт в усіх його проявах. Але тільки без фанатизму. Чоловікам подобається, коли жінки до них торкаються і обіймають, сексуальність – це не лише секс! Торкаючись до чоловіка жінка демонструє, що вона досить упевнена в собі, незалежно від його відповіді, і вона готова до близькості.

Стріляйте очима

Довгий пронизливий погляд на чоловіка під час бесіди або близькості робить вас привабливішими і сексуальнішими в очах чоловіка. Недостатньо лише одніє упевненості, щоб утримати чоловічу увагу на тривалий період, важливо, щоб він запам’ятав ваш погляд надовго.

Виявляйте до нього цікавість

Жінки часто помилково вважають, що вся увага має бути сконцентрована на ній. Хоча жінки люблять увагу, приділіть увагу йому. Чоловікові подобається, коли жінка виявляє щиру цікавість до того, що він розповідає, цікавиться його життям і захопленнями. Ви можете зробити комплімент чоловікові адже чоловіки рідко отримують компліменти за свою зовнішність або манери, тим більше що він потім обов’язково похвалить вас.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment