Який же він у ліжку?

Говорять, що не можна судити про книгу з її обкладинки, але ось розпізнати майбутнього коханця по його поведінці цілком реально.

Сам того не підозрюючи, він дає вам підказки. Якщо ви навчитеся виявляти ці прикмети, то з легкістю можете фільтрувати непідходящі кандидатури. Отже спершу варто звернути увагу на погляд чоловіка. Як він дивиться на вас? Якщо його очі нестримно роздягають і пестять вас, це дуже хороший знак. А ось якщо створюється враження, що чоловік боїться навіть просто розгледіти вас гарненько, тут-то варто замислитися.

Можливо, він так само соромиться і самого статевого акту, а відповідно виявиться досить слабким в ліжку.
Він залучає вас до гри поглядів? Ви відчуваєте, як його погляд пронизує вас до глибини душі? А, може, його погляд настільки сентиментальний, що ви просто тонете в нім? Не варто надіятися, оскільки це ще не є показником високої майстерності. Усе це може бути показниками другосортного коханця. Вас турбує те, що ви для нього усього лише пляма, коли він без окулярів? Не хвилюйтеся. Короткозорість чоловіка не є показником статевої слабкості. Зустрічаються чоловіки з орлиним поглядом і сексуальністю євнуха. Чоловік навіть не поглянув вам в очі, намагаючись зав’язати з вами роман? Не прагне взнати вас краще? Він не потрібний вам, тому що ви для нього усього лише чергова зручна партнерка в ліжку.

Варто також звернути увагу на його манеру цілуватися. Він накидається на вас як удав, вганяючи передні зуби в горло? Чекайте ще більшої незграбності в подальших етапах. А якщо його поцілунок полягає в сухому дотику губ швидше за все він так само слабо збуджуватиме вас пізніше. Йому потрібна одна з тих жінок, яка вважає секс одним із неприємних зобов’язань в шлюбі. Вони підходять один одному. А якщо він втопив вас у своїх слюнях, означає чуттєвість – не його козир.
Якщо чоловік хороший коханець він неодмінно скористається язиком при перших же поцілунках. При невмінні користуватися язиком, він буде досить нудним і в ліжку.

Чи виникає тремтіння по усьому тілу від його дотиків? Він викличе ще кращі реакції згодом. Проте якщо він любить зім’яти сукню або схопити блузку, не варто чекати ніжностей, коли ви будете без одягу.

Існує багато прикмет, що характеризують чоловіка, як сексуального партнера. Варто бути лише трохи уважніше і для їх розпізнавання непотрібно великих зусиль. Ретельна перевірка виявиться дуже корисна для вас обох. Ви позбавите себе від неприємних відчуттів та і чоловікові збережете гордість.
Таким чином, якщо ви все ж зрозумієте, що він буде дуже поганий в ліжку, напевно варто з ним розлучитися.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment