Статті 

Як зрозуміти, що ти закохалася?

Закоханість – це неземне почуття, від якого починаєш літати над землею. Світ забарвлюється в інші кольори.

Закоханість відчувають не всі, але це почуття підвладне людям у будь-якому віці. Закоханість може накрити тебе у будь-який час, коли ти цього навіть не чекаєш.

Як зрозуміти, що ти закохалася? У кожної людини все індивідуально, але можна охарактеризувати деякі ознаки, які найбільше зустрічаються.

Метелики в животі
Ти відчуваєш певний прилив ніжності, хвилювання і відчуваєш, наче метелики літають в животі. Побачивши об’єкт обожнювання стає особливо добре і все здається дивовижним в житті.

Неначе п’яна
Побачивши цього хлопця ти відчуваєш, що тебе трохи веде вбік. Це він тебе п’янить і тобі так класно. Ти розслаблена і трохи крутиться голова від почуття закоханості.

Хочеш бути цілодобово поряд з ним
Тобі настільки добре, що ти хочеш бачити його 24 години на добу. Чути його хвилюючий голос, відчувати його погляд на собі, обіймати і ловити його аромат кожну хвилину. Це так хвилююче фліртувати з ним постійно.

Цілуватися увесь час
Дуже важливі тактильні відчуття від цієї молодої людини. Якщо тобі подобається з ним цілуватися і це зводить тебе з розуму, то тоді ти закохалася.

Говориш тільки про нього
Основна тема розмови з родичами, подругами, друзями про твого коханого. Який він прикольний, як поводиться. Що тобі особливо подобається в ньому.

Ведеш блог чи щоденник про свої почуття
Пишеш про свої переживання, хвилюючі моменти. Обмірковуєш все ще раз, перечитуєш. Він в твоїх думках постійно.

Ти при ньому соромишся
Не знаєш як поводитися з ним, плутаєшся в словах. Можеш говорити дивні речі і поведінка твоя зі сторони не така як завжди.

Увесь вільний час проводиш з ним
Іноді друзі, сім’я відходять на другий план. А об’єкт кохання на першому місці, не можеш надихатися спілкуванням з ним. Час летить нереально швидко і хочеться його зупинити. Світ не крутиться навколо двох закоханих, тому хочеться створити для двох окремий світ, де у вас будуть свої правила.

Важлива його думка
Ти все робиш, щоб він це оцінив. Намагаєшся виглядати приголомшливо, робиш і говориш те, що сподобається йому. Ти турбуєшся, що ж він подумає про тебе.

Ображаєшся з будь-якого приводу
Якщо людина тобі байдужа, ти не звертатимеш увагу на його дії і слова. Раз тебе це зачіпає, значить, почуття є.

Нудьгуєш, коли його немає поруч
Тобі порожньо, погано, коли його немає поруч. Почуваєш себе самотньо.

Ревнуєш до будь-якої жінки
Не подобається – як він на когось подивився, когось обійняв чи більше приділив уваги іншій. Тобі хочеться, щоб все крутилося навколо тебе.

Йому – найкраще
Якщо у нього якесь свято, то ти заздалегідь придумуєш цікавий подарунок. Намагаєшся йому дати найкраще, приготувати найсмачніше і взагалі ти готова на багато що заради нього. Ця турбота і доброта безмежна, коли людина закохана.

Він – в твоєму майбутньому
Ти думаєш, про нього і будуєш з ним плани на майбутнє. Він вже увійшов до твого життя, і далі ти і він в твоїх мріях переплітаються разом.

Тема закоханості – хвилююча і тонка. У кожного свої прояви. Цікаво дізнатися, а як у вас виражається закоханість?

Читайте схожі статті:

Leave a Comment