Статті 

Як одягатися коли у вас маленькі груди

Проте, якщо ви все ж переживаєте з приводу відсутності видатних об’ємів бюста, ось декілька маленьких хитрощів, які допоможуть зорово збільшити груди:

БІЛИЗНА

Бюстгальтер-бра з ефектом push – up
Така білизна, завдяки вставкам з бавовни або силікону, розташованим в чашках бюстгальтера, підводить і збільшує груди. Як правило, бра носять під речі з V -образним вирізом.

Бюстгальтер-балконет
Особливим чином скроєні щільні чашки і кісточки балконета вигідно підкреслюють невеликі груди. Зазвичай таку річ надівають під топ з круглим вирізом.

ОДЯГ

Кофти з коміром поло
При виборі поло слід звертати увагу на матеріал, з якого кофта зшита. Якщо це тканина-стрейч, то кофтина повинна сидіти на вас “в облипку”, якщо ж це бавовна або тонка шерсть – то вільний крій цілком допустимий.

Сукні в стилі ампір
Навіть якщо ви є власницею дуже скромного бюста, то сукня із завищеною талією в стилі ампір, яке підкреслює груди і відкриває шию і область декольте, перетворить ваші скромні достоїнства на справжнє багатство. Для того, щоб ще більше виділити груди, скористайтеся поясом, надівши його безпосередньо під лінією бюста.

Діловий костюм
Класичний костюм, доповнений блузою з жабо, створить ілюзію об’ємного бюста. Смугаста сорочка, одягнена під приталений піджак, у поєднанні із спідницею-олівцем – теж підійде. Єдиний нюанс, який треба враховувати при виборі сорочки, – те що смужки на ній не мають бути занадто вже широкими або контрастними за кольором. Надмірна яскравість речей здатна затулити те, що вам треба підкреслити.

Светр з кашеміру
Такий светр можна одягти навіть на голе тіло. Речі з кашеміру витончено виглядають на худій фігурі. Виберіть светр пастельних тонів, а щоб підкреслити ніжність вашого образу – зав’яжіть волосся в низький пучок і надягніть довгі сережки.

Біла блуза

Якщо у вас широкі стегна то вибирайте широкі блузи – вони приховають зайві сантиметри. Власницям же вузьких стегон підійде біла сорочка будь-якого крою. Заправте її в джинси, розстебніть верхні гудзики сорочки і доповніть комплект туфлями на шпильках. Таким чином ваша фігура “урівноважиться”, а груди “оформляться”.

Жилет

Сміливо експериментуйте з чоловічим стилем. Носіть жилети з чим завгодно – з футболками і вузькими брючками-капрі; сорочками і широкими брюками. А ще краще – на голе тіло з бюстгальтером-бра.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment