Здоров'я 

Що треба знати про інтимну пластику

Ідеальні груди, плаский живіт, стрункі ноги, доглянуте обличчя — про що ще може мріяти жінка? Виявляється, може!

У кінці XX століття з’явився новий напрям в пластичній хірургії — інтимна пластика, яка вже встигла завоювати прихильниць, які з її допомогою намагаються надати своїй інтимній зоні не лише естетично привабливий вигляд, але і поліпшити інтимне життя.

Що являє собою інтимна пластика?

Гарний секс — один з важливих чинників як для здоров’я, так і емоційного стану людини. Кожна жінка мріє про повноцінне інтимне життя, але з різних причин не кожній вдається отримувати задоволення від сексу. На сексуальності істотно позначаються спадкові і набуті патології статевих органів — деформація, функціональні відхилення, гормональні зміни, наслідки після пологів, аборти, травми і так далі.

Інтимна пластика здатна впоратися з будь-якими деформаціями статевих органів. Вона являє собою корекцію естетичних недоліків і зміни форм статевих органів не лише жінок, але й чоловіків. Важливість інтимної пластики для жінок не можна недооцінювати – вона впливає не лише на якість статевого життя, але і на здоров’я в цілому. Операція з усунення дефектів статевих органів малотравматична, часто проводиться під місцевою анестезією, а відновний період триває близько місяця. В цей час не рекомендується відвідувати басейн, сауну, тренажерний зал, лазню, солярій. Повернутися до сексуального життя можна вже через тиждень після операції.

Кому рекомендована інтимна пластика?

З віком, під дією різних чинників, форма статевих губ змінюється і цьому запобігти природним шляхом не в силах жодна жінка. Природою було задумано так, що великі статеві губи повинні прикривати малі — це було “зроблено” з метою запобігти проникнення вагінальних інфекцій і для підтримки температурного режиму. Коли у жінки спостерігається асиметрія малих статевих губ або їх подовження, рекомендована інтимна пластика.

Є й інші причини, через які жінки готові на операцію з інтимної пластики, наприклад:

  • Недостатній розмір і асиметрія статевих губ;
  • Виражені складки або атрофія малих статевих губ;
  • Пігментні плями на геніталіях;
  • Травми і розриви після пологів та абортів;
  • Шрами і рубці на статевих губах, що заважають інтимному життю.

Протипоказання інтимної пластики:

  • Захворювання серцево-судинної системи;
  • Вагітність і період лактації;
  • Запальні процеси жіночих статевих органів;
  • Венеричні захворювання;
  • Менструальний період;
  • Гострі хронічні або інфекційні захворювання.

Види інтимної пластики

Лабіопластика — один з найпопулярніших видів інтимної пластики. Вона спрямована на поліпшення естетики статевих губ і усунення деформацій. Найчастіше лабіопластику роблять при подовженні, асиметрії або новоутвореннях малих статевих губ. Триває така операція не більше години, проводиться під місцевою анестезією, а після видалення зайвої шкіри, хірург накладає внутрішньошкірний косметичний шов, який потім сам розсмоктується. Статеві губи гояться досить швидко, рубців і шрамів практично ніколи не залишається. Після операції інтимну область обробляють 5-6 разів на день антисептиком.

Контурна інтимна пластика — проводиться за допомогою введення в інтимну зону філерів з гіалоурановою кислотою. До неї прибігають у випадках, коли розв’язати проблему генітальної області неможливо за допомогою лабіопластики (наприклад, гіпотрофія великих статевих губ). Контурна пластика інтимної зони сприятливо позначається на сексуальному житті, посилює оргазм і збудження. Крім того філери роблять шкіру в області геніталій більше підтягнутою і пружною.

Вагінопластика — операція по зменшенню піхви. Операція проводиться, як за медичними, так і за естетичними показаннями. Найчастіше до неї прибігають у разі, коли піхва постраждала під час пологів (знижується тонус інтимних м’язів, збільшується об’єм, розтягуються стінки). Вагінопластика повертає в сексуальне життя минулу гармонію і колишні відчуття.

Інтимна пластика — сучасний спосіб змінити своє сексуальне життя в кращу сторону, а також виправити естетичні недоліки, щоб почувати себе привабливіше і молодшою!

Читайте схожі статті:

Leave a Comment