Секс 

Фетиш секс: розпусні секс-задоволення

Отже, спочатку про те, що таке фетиш. Фетиш – це вид поведінки, при якій людина ідеалізує себе з одягом, взуттям, людьми, предметами інтер’єру, чим завгодно

Таке поняття одразу ж викликає ряд асоціацій з предметами сучасності – усім вдавалося помічати, як деякі люди відносяться до своїх мобільних телефонів, взуття, автомобілів, волоссю або тварин. Мається на увазі саме прихильність, яка викликає подив. Але деяких людей такий фетишизм може навіть збуджувати.

Сексуальний фетишизм більше прив’язаний до одягу, частин тіла і самих людей. Він почав розвиватися в Японії, коли місцеві дівчата легкої поведінки почали використовувати у своїх нарядах предмети агресивного плану – рване, колюче, брудне. Навіть відправляли не першої свіжості білизну в целофані в спеціальні магазини для фетишистів. Нам це осоружно і малозрозуміло, особливо жінкам, а для фетишистів – це справжній рай і не обов’язково в плані збудження і задоволення, а просто, щоб це можна було поторкати, понюхати, повісити у себе вдома.

Плавно фетишизм просочився і в нормальні статеві стосунки. Він не вважається захворюванням, лише коли це доходить до крадіжки, вбивства або небезпеки для життя. Багато в чому прихильність до фетишизму залежить від особливостей характеру. Приміром, люди, яким в дитинстві всіляко заборонялася сексуальність, над якими знущалися або били легко можуть бути фетишистами. З такої жінки вийде ще та пані і володарка, а чоловік, що підкоряється їй по любові або просто тому, що він, – флегматичний навіть зможе отримати від цього задоволення.

До цього можна віднести усілякі варіанти фетиша!
Приміром:

–  білизна, взуття, одяг;
–  повноцінний бондаж;
–  фалоімітатори, вібратори, страпони;
–  анальні іграшки;
–  елементи прочуханки;
–  секс-меблі;
–  секс-ляльки;

Навряд чи чоловік зможе утриматися від сексуального сіткового комбінезона або сукні, з якої стирчатимуть прикраси на соски, шкіряних бікіні або спокусливих панчох з поясочком, особливо якщо Ви зав’яжете йому очі пов’язкою і змусите оцінити усе це навпомацки. Продовжити ту ж розвагу можна, якщо прив’язати його до ліжка наручниками або спеціальним бандажем, який також кріпиться до дверей. Можете його карати за неслухняність батогом, флоггером(той же батіг, тільки із замші) або стеком. Кляп або поводок з нашийником – на любителя, але якщо побачите, що він вже зляканий Вашими діями, почніть цілувати або кусати його – що завгодно – головне, розслабити, дати відчути минулий комфорт. До таких розваг краще підходити поступово.

Фалоімітатори, вібратори і страпони можуть бути приємні для будь-яких сторін – для жінок, що люблять жінок або чоловіків, або тих і інших одночасно, і для чоловіків з тими ж перевагами. Про такий рід задоволень Вам слід поговорити зі своїм чоловіком – масаж простати, корисний і приємний (чи є 100% гарантія щодо останнього?), але чи пробачить він Вам сторонні предмети у своєму анусі – це інше питання. Якщо вже зважитеся на це, не забудьте про пестощі і змазку. Спочатку краще пробувати анальні іграшки, які є в наявності дрібніші, щоб звикнути або не звикнути до цього. Після них вібратори вже не будуть здаватися такими страшними і великими.

Секс-меблі досить зручні для деяких поз, які Вам недоступні або досить стомливі. І навіть в тому самому комбінезоні це буде куди збудливо, оскільки часто чоловікові не хочеться знімати з Вас все, а залишити що-небудь на знак протесту і пристрасті.

Ну а секс-ляльки не дадуть сумувати жодному самотньому чоловікові, хоча ніхто не забороняв купувати їх парам. Тут все залежить від того, яке задоволення Ви хочете отримати.

Маленька порада тим, хто хоче спробувати себе у фетиші: розпочніть з кусань, дряпань і смикання за волосся. Якщо партнерові сподобається, можете переходити до комплектів, бандажів і так далі, але не робіть кожні Ваші вечори, ранки і ночі фетишними – змінюйте образи, інакше партнер знатиме наперед Ваші задумки! Бажаємо Вам гарячих спогадів і незабутніх відчуттів!

Читайте схожі статті:

Leave a Comment