Дієта навпаки

Будь-яка дієта призначена передусім для того, щоб позбавитися від зайвої ваги. Питання про стрункість завжди залишалося одним з найважливіших в житті людей (особливо схильних до повноти) а останнім часом цей “критерій краси” примушує багатьох відмовляти собі в улюблених ласощах і сідати на дієту, яка спричиняє за собою деякі обмеження.

Проте є люди, які незадоволені своєю худорбою і бажають поправитися. У світі немало людей, які страждають через нестачу ваги. Дізнавшись вперше про те, що можна без зусиль набрати бажані кілограми, люди не хочуть в це вірити. Зазвичай вони думають: “Дієта посилить мої проблеми”. І тоді доводиться їм пояснювати, що вони худі тому, що не збалансували своє харчування. Головне – затямити, що їжа і харчування – це далеко не синоніми і що можна скласти дієту, багату вуглеводами, цукром додати молока, але це все ніскільки не допоможе набрати вагу.

Вага людини залежить не стільки від кількості їжі, що з’їдається, скільки від того, як вона засвоюється організмом. Коли засвоєння погане, можна їсти скільки завгодно жирної їжі, але це не принесе бажаної надбавки у вазі . Зниження ваги нижче норми є результат загального погіршення здоров’я. А тепер про найголовніше: як видужати, будучи на дієті? Якщо за бажання скинути зайві кілограми за допомогою кремлівської дієти головним критерієм була певна кількість умовних одиниць то і при прагненні набрати декілька кілограм також важливо розраховувати очки. Різниця полягає лише в тому, що в процесі скидання ваги потрібно, щоб сума умовних одиниць не складала більш ніж 40 очок в день. Коли ж людина прагне видужати за допомогою кремлівської дієти, важливо, щоб кількість набраних очок за день була не менше 60.

Назва “Кремлівська об’їдалівка” зайвий раз доводить ефективність цієї дієти, за допомогою якої можна не лише розпрощатися з надлишком жиру, але і “наїсти” необхідні кілограми. Перед початком “кремлівки”, як, втім, і будь-якої іншої дієти слід звернутися до лікаря -дієтолога, який допоможе правильно вибрати період часу, впродовж якого ви набиратимете вагу.

Отже, в чому ж полягає сенс “кремлівської об’їдалівки”? Річ в тім, що не відмовляючи собі практично ні в чому, але дотримуючись збалансованості у виборі і споживанні продуктів харчування, ви зможете поправитися на декілька кілограмів. Але ні в якому разі не можна зловживати кількістю вуглеводів, що містяться в денному раціоні. Наприклад, якщо людина при рості 170 см важить 43 кілограми, то кількість у .о. не повинно перевищувати 70 в день.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment