Дієти 

Як схуднути восени

Восени ми часто забуваємо про свою фігуру. Одним лінь йти в спортзал, інші не можуть рано встати, щоб зробити зарядку.

Якщо ви не належите до цієї категорії людей, то ми пропонуємо вам декілька швидких способів схуднути.

Трав’яне обгортання

Популярним методом схуднення є трав’яне обгортання. Для нього використовуйте зелений чай або вже приготовані натуральні трав’яні відвари. Вони нададуть шкірі гладкість і пружність. Краще всього при трав’яному домашньому обгортанні для схуднення використовувати натуральну тканину.

Скажи соку “так”!

Спробуйте сокову дієту. Сік для цієї дієти складається з апельсинів (приблизно вісім штук), двох грейпфрутів і двох лимонів. З такої кількості цитрусових зроби сік, який ви повинні випивати за один раз, впродовж дня необхідно зробити 3 прийоми. Така дієта розрахована на 1-2 дні.

Сиром єдиним

А ось на якій дієті сидять топ-моделі. І виглядають карколомно! На сніданок – одно яйце некруто, на обід – 150 грамів знежиреного сиру, зелений чай з лимоном. У підвечірок можете з’їсти рівно стільки ж сиру. А від вечері утримайтеся. Тримати дієту не більше 3 днів. Перед застосуванням порадься з лікарем.

Запасіться сіллю!

Морська сіль допомагає виділенню непотрібної рідини з організму і кращому засвоєнню корисних речовин. Полежіть в такій ванні півгодини, а потім оберніться плівкою. Для домашнього обгортання купіть в магазині просту харчову плівку. Обгорнувшись нею відразу забирайтеся в тепло: вкрийтеся ковдрою.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment