Дієти 

Весняна дієта

Кожна дівчина бажає виглядати привабливою у будь-який час. Відомо, що весна – це період для змін. Тому кожна жінка замислюється над питанням, як схуднути до весни.

Адже, зміни повинні бути не лише зовнішніми (новий гардероб і т.д.), але і внутрішніми. Весняна дієта – чудовий вибір.
Вона допоможе не тільки позбавитись від зайвих кілограмів, а і придасть відчуття легкості, бадьорості, а також покращить ваш настрій.

Головні умови весняної дієти:
– необхідно додати до власного раціону свіжі овочі та фрукти;
– замінити важку їжу чимось більш легким і корисним;
– не забувайте про морепродукти, які містять йод, необхідний для нашого організму;
– не слід відмовлятись від кисломолочних продуктів, які підтримують баланс мікрофлори нашого кишечнику.

Дієта весною потрібна не стільки для схуднення, скільки для очищення організму від шлаків та інших отруйних речовин. Тому в основі дієти покладені продукти з низьким вмістом білків, багаті на клітковину і вуглеводи. Пам’ятайте, що будь-яка дієта передбачає обмеження кількості цукру та жирів.

Ця дієта допоможе дівчатам схуднути до весни на 4 кілограми. Вона розрахована на тиждень.

Рекомендоване меню під час весняної дієти:

Сніданок: 120г творогу, декілька крекерів або тостів, зелений чай з ложкою меду.

Другий сніданок: один або два фрукта, зелені овочі (огірки, болгарський перець).

Обід: легкий суп (овочевий, борщ або окрошка), відварне філе курятини без шкіри, свіжі овочі для гарніру.

Полуденок: декілька крекерів або тостів, овочі, 120г творогу.

Вечеря: декілька фруктів і нежирний йогурт (бажано натуральний).

Перед кожним прийомом їжі слід випивати стакан мінеральної води (негазованої). Серед дозволених напоїв – зелений чай, свіжо вижаті соки, які містять всі необхідні нам амінокислоти, ферменти, мінеральні солі і, звичайно, вітаміни. Але для цього їх треба готувати лише з свіжих продуктів, не використовуючи різноманітні харчові добавки, консерванти, ароматизатори.

Рецепт ефективного для схуднення соку: половина рожевого грейпфрута та 2 яблука. Цей сік можна вживати між прийомами їжі, втамовуючи відчуття голоду.

Запропонована вище весняна дієта не являється єдиною. Існують інші її варіанти. Наприклад, одна з них передбачає вживання різноманітних салатів та мінеральної води. Основні інгредієнти таких салатів: селера, огірки та помідори, боби, кукурудза, а також яблука. Заправкою для цих салатів служить йогурт, змішаний з соком лимона, укусом та іншими
спеціями, які господиня обирає на власний смак.

Дієтологи рекомендують перед початком будь-якої дієти приймати вітаміни. Також одним з головних правил вони виділяють щоденні прогулянки і різні фізичні вправи та навантаження на свіжому повітрі. Не менш дієвими в плані схуднення вважаються водні процедури. Кожен день приймайте контрастний душ, робіть обливання, а також контрастні ванни для ніг. По-перше, це допомагає загартовувати організм. По-друге, такі процедури надзвичайно корисні для людини. Але не слід перестаратися – всього має бути в міру.
Не можна робити занадто різкі перепади температури води при контрастних процедурах.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment