Секс 

Чому жінки не люблять секс в позиції наїздниці

Говорять, що чоловіки просто обожнюють, коли жінка згори.

Так вони можуть особливо не напружуватися, у них “хороша точка огляду”, щоб можна було розгледіти жіночі принади, а руками можна мацати будь-які частини тіла. Але це чоловікам…

А що залишається жінкам — контроль ритму і швидкості, а також можливість швидше досягти оргазму? Власне кажучи, на цьому усі переваги закінчуються і починаються лише негативні моменти.

Велике навантаження

Мало того, що вся відповідальність за задоволення і процес лягає на крихкі жіночі плечі, так ще ноги страшенно затікають і після завершення починають боліти (не у всіх, звичайно, але не у підготовлених панночок точно).

А ще жінки вимушені тримати осанку, щоб не горбитися, бо інакше складок на животі не уникнути. Але з цього можна витягнути плюс – деяким чоловікам подобається спостерігати, за тим, як жіночий животик складається в “гармошку”. Але якщо жінка сором’язлива – цей “плюс” її точно не порадує.

Безглуздий вигляд

Більшість жінок просто соромляться цієї пози, оскільки виглядають в ній безглуздо, особливо, якщо не знають, як її правильно пристосувати.

Дуже часто дівчата в позі “Наїздниці” виглядають не як амазонки, що осідлали неприборканого жеребця, а нібито сіли справляти потребу. Вже як є, пробачте.
Обличчя в такому положенні виглядає дивно і непропорційно, буде помітно набагато більше недоліків, ніж зазвичай, ми вже мовчимо про те, що чоловік буде бачити, що відбувається у вас в носі … До речі, твої груди будуть стрибати, ніби баскетбольні м’ячики. Більшість чоловіків цей процес дуже заводить, тільки ось, для дівчат це неприємно. Особливо, якщо груди більші третього розміру, вони почнуть боліти після такого струсу.

Це втомлює

Саме жінка в позиції зверху сопе, старається і потіє, виконуючи важку роботу, в той час як чоловік просто лежить на спині, отримує задоволення і насолоджується виставою.

Так що жінці, крім того, що доводиться виконувати всю роботу, ще потрібно придумати, як розважити чоловіка і шукати нові варіації: змінювати кут нахилу, силу стиснення, руху. До того ж, зоровий контакт, присутній в позиції зверху, дуже стомлює, а дивитися особливо більше нікуди.

Фатальна помилка

Поза «Наїздниця» вважається однією з найбільш травмонебезпечних. Є ризик зламати партнеру пеніс через що у нього розвинеться хвороба Пейроні (придбане викривлення пеніса). І кого будуть звинувачувати в цьому? Правильно – недосвідчену партнерку, яка «дострибалася»…

Відсутність штовхаючих рухів

Є пари, які можуть отримати оргазм тільки від цих рухів, тому для них поза «Наїздниця» не підійде. Крім того, багато хто любить укладати одне одного в обійми, чого не вийде зробити в цій позі, відповідно, близького тактильного контакту відчути не вийде. Зате, позу «Наїздниця» особливо хвалять у спеку, оскільки тертя між собою – мінімальне (ну, не рахуючи постраждалу внутрішню частину стегон партнерки).

Читайте схожі статті:

Leave a Comment