Секс 

Секс з молодою дівчиною

Молодим скрізь у нас дорога. А молодій дівчині в ліжко до чоловіків – тим більше. Чому чоловіки  вибирають секс з молодими, і з яких причин він їх може не влаштовувати?

Передусім, треба сказати про те, що в сексі немає нічого універсального. Будь-який вибір  індивідуальний. Патологічну пристрасть до юних дівчат у деяких чоловіків ніхто не відміняв. Так  само як і фіксацію на сексі з жінками набагато старших з якоїсь причини.

Плюси

Молодість. Безумовно, це головний і безперечний плюс. Займатися сексом з жінкою, у якої молоде  пружне тіло, завжди приємно і естетично, юне тіло завжди збуджувало гостре бажання. Саме за  молодість, яка, як відома, завжди прекрасна, чоловіки вибирають в коханки юних жінок.

Весела вдача і позитивне мислення. Безумовно, поряд з молодими дівчатами завжди скажена енергія і  драйв. Це і притягує чоловіків, примушуючи ходити по нічних клубах у пошуках чергової сексуальної  пригоди.

Невеликий досвід або його відсутність. В цьому випадку завжди є спокуса, як мовиться, виховати її  “під себе”, передавши свій досвід, навчивши задовольняти свої фантазії.

Не чекає багато. Це знову про недосвідченість. Вона ще не знає, як має бути по-справжньому добре і  правильно тому її легко обдурити щодо своїх сексуальних здібностей.

Підвищує значущість. Красива, довгонога, – моя. Молоді коханки в деяких кругах – показник престижу,  так само як, наприклад, дорогий автомобіль. Багато чоловіків за 40 полюють за молодими тілами для  того, щоб показати собі і іншим, що вони як чоловіки ще досить спроможні.

Мінуси

Складно схилити до сексу. Не всі, звичайно, нині незговірливі. Але більшість молодих частіше  випендрюются і динамлять.

“Так” частіше означає “ні”. І навпаки. Тобто в поведінці молодих дівчат ще дуже багато умовностей,  удаваність, ігри. У молоді роки жінки більше закомплексовані і істеричні, чим в зрілішому віці, в  сексі щосили намагаються здаватися “крутішими”, ніж вони є, намагаються чимось здивувати партнера.

Під час сексу піклуються про зовнішню сторону процесу.
Красуню більше турбує не насолода, а те, як  би обернутися, щоб партнер не помітив прищик на її попі. Або, наприклад, чи досить втягнутий живіт.

Недосвідчені. Про техніку сексу знають переважно з інтернету. Жінки пізнають смак сексу з часом,  змінивши не одного партнера, напрацювавши потрібні м’язи.

Бажання захопити партнера у власність. Молоді дівчата ще ідеалізують стосунки і якщо вже вона  когось впустила у своє ліжко, свідомо або неусвідомлено вона розглядає його як претендента в  чоловіки. Кому ж хочеться заради однієї ночі надягати на шию ярмо?

А поговорити? Як би не звинувачували сильну половину людства в тому, що ним тільки секс потрібний  партнерка, з якою є про що поговорити, цінніше. На перевірку, серед молодих таких не так вже і  багато.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment