Будь гарною

“Не їж багато моркви, від цього можна пожовтіти,” – стверджували наші бабусі. Але наші бабусі, виявляється, були безнадійно далекі від великої науки. Британські учені рекомендують якраз зворотнє.

Як повідомляє Daily Mail, учені з Кембріджського університету дійшли висновку, що вживання великої кількості овочів і, зокрема, моркви робить людину привабливішою для протилежної статі.

Шкіра тих, хто починає споживати багато овочів і фруктів, вже після чотирьох тижнів такої дієти набуває особливий золотистий відтінок, який, як виявилося, дуже притягує представників протилежної статі. Причому добитися такої золотистості іншими засобами абсолютно неможливо.

Виявляється, навіть загоріла шкіра не виглядає так привабливо, як шкіра людини, що вживає багато овочів і фруктів. Цей висновок було підтверджене в ході численних експериментів, які проходили в Кембріджському університеті. Люди розрізняють засмаглу шкіру і шкіру із золотистим відтінком, викликаним вживанням фруктів, остання здається їм привабливішою.

На думку вчених, цей особливий золотистий відтінок шкіри пов’язаний з хімічними речовинами рослинних продуктів – каротиноїдами, які міститися в жовтих, помаранчевих і червоних пігментах фруктів і овочів. Ці каротиноїди містяться також і в зелених овочах і фруктах, але в меншій кількості.

А головне, навіть одна додаткова порція овочів чи фруктів в день може привести до появи золотистого відтінку на вашій шкірі і, відповідно, притягне до вас увагу оточення!

Читайте схожі статті:

Leave a Comment