Маленькі груди

Скільки грошей заробили пластичні хірурги завдяки власницям маленьких грудей? Багато хто заради того, щоб позбавитися від комплексів, готовий лягти під скальпель. Але ми то знаємо, проблема не в розмірі, а в голові. До того ж маленькі груди, як виявилося має багато переваг.

Приміром, канадські учені і їх колеги з Америки в результаті довгих експериментів і досліджень дійшли висновку, що маленькі груди – ознака того, що ви найменш схильні до діабету. А небезпека захворювання діабетом для власниць грудей третього розміру в три рази вища, ніж для дівчат з нульовим або першим розміром бюста.

Маленький бюст – це ще один плюс для тих, хто любить займатися спортом, атлетикою або балетом танцює або виконує інші фізичні навантаження. Через маленькі груди не болить спина, а під час ПМС і критичних днів ви можете спати на животі. Важливе значення розмір бюста має для любителів шопінгу. Як правило в дні розпродажів розміри залишаються або найменші, або найбільші. Від кількості майок і суконь потрібного вам розміру просто очі розбігаються, і в примірювальній черги немає. Тільки переваги.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment