Статті 

Розлучені чоловіки, які вони

Високий чи низький, багатий чи бідний, молодий чи не зовсім – він знову самотній. Його попередній шлюб виявився невдалим. Але може, з вами щастя йому посміхнеться?

Реалії сучасного життя такі, що мало не кожен третій шлюб, на жаль, завершується розлученням, В цьому для нас є свої переваги – адже розлучений чоловік знову наречений. Який він, чого він хоче, як поводитися з ним і на що сподіватися?

Чому він залишився сам?

Причин, через які розпався його попередній шлюб, величезна кількість. Ми свідомо зараз не розглядатимемо випадки, коли чоловік покинув одну жінку заради іншої. Наша розповідь про тих, хто виявився викинутим розлученням, так би мовити, в самотнє плавання. Найрозумніше не намагатися в перші ж дні знайомства влаштовувати чоловікові допит з пристрастю. Є велика вірогідність отримати недостовірну відповідь або бути знехтуваною за настирливість. Але не варто побоюватися того, що поряд з вами закоренілий шахрай або невдаха. Його розлучення могло статися через дуже прозаїчні обставини.

Сучасні сім’ї розпадаються не лише тому, що чоловік “поганий”. Навкруги дуже багато так званих самодостатніх жінок, які якоїсь хвилини розуміють, що взагалі не потребують ніякого чоловіка, ні в поганому, ні в хорошому сенсі слова. Крім того, психологи відмічають низьку жіночу пристосованість до партнера, погане його розуміння, небажання переносити труднощі спільного життя. Існує ще і така проблема, як сексуальна несумісність подружжя. Може так статися, що ви виявитеся з “породи” інших жінок. Його недоліки вас не налякають, а достоїнства здадуться дуже чудовими. І ви захочете створити з ним те, що йому не вдалося з іншою жінкою.

Обійдемося без жалості до розлученого чоловіка

У будь-якому разі розлучення – це найсильніше емоційне і психічне потрясіння, яке не проходить безслідно. У деяких стосунках розлучення для чоловіка навіть тяжче, ніж для жінки. Спочатку розлучений чоловік хоче тільки одного: щоб хто-небудь його втішив і сказав: “Заспокойся, все ще налагодиться”. Безумовно, його потрібно пожаліти. Але тільки не вам! Адже одного співчуття йому все одно буде недостатньо, і незабаром він почне зустрічатися з ким попало, аби тільки не повертатися в порожню квартиру і зайвий раз переконатися в тому, що жінки все ще вважають його привабливим.

У жіночому товаристві він обов’язково багато і зі всякими вражаючими подробицями говоритиме про свою колишню дружину. Вам залучатися до цих пересудів з “ахами” і “не може бути”! потреби немає, оскільки всі ці одкровення здатні повністю зруйнувати стосунки, що знову зав’язалися, На жаль, нерідко доводиться чути, як дама серця розлученого чоловіка “по секрету” розповідає своїм подружкам, що “колишня у нього таке стерво було.”. Уподібнюватися подібним балакучим особам не варто. Це тільки «опустить» вас в очах обранця.

Виключно його проблеми

Можливо, йому ніде жити, у нього матеріальні труднощі, неприємності на роботі… Не поспішайте розцінювати їх як ваші загальні, не звалюйте їх на свої крихкі плечі. Адже насправді ви потрібні йому зовсім для іншого. Ще один неприємний факт з життя розлученого. Ймовірно, у нього зіпсоване і здоров’я. Статистика стверджує, що хвороби серця зустрічаються у розлучених в два рази, а цироз печінки – в сім разів частіше, ніж у одружених чоловіків. Ось і психологи стверджують, що шлюб з розлученим чоловіком розумно брати через два роки після його розлучення. Сподіватимемося, що за цей час він поправить як душевне, так і тілесне здоров’я. А вже тоді розлучений у минулому і знову одружений в справжньому чоловік постарається зробити все можливе, щоб другий його шлюб виявився вдалішим, ніж перший.

Небезпечні типи серед розлучених чоловіків

Застряв в дитинстві

До “хронічного” розлучення схильний чоловік, який з яких-небудь причин затримався в емоційному розвитку. Він надовго, а іноді і назавжди залишається інфантильним і несамостійним у стосунках з жінками. Жінка приваблює його тільки до того часу, поки проявляє турботу про нього і охороняє його від небезпек дорослого життя. Варто ж цій опіці і охороні зменшитися, наприклад у зв’язку з народженням дитини, як такий чоловік починає ворожее ставитися до дружини і врешті-решт провокує її на розлучення.

Невиправний владолюб

Схожа картина спостерігається і коли владний чоловік шукає собі дружину. Він вибирає, причому вже не вперше, жінку, яка виглядає м’якою, доброю. Але варто їй проявити хоча б краплю своєї волі, як такому чоловіку починає здаватися, що вона робить замах на його непорушний авторитет. А він такого не потерпить. В ньому починає говорити не розсудливість навченого невдалим досвідом минулих шлюбів людини, а впертість і твердолобість. Він приймає рішення розлучитися і з цією жінкою. Отже, знову розлучення і пошуки покірної.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment