Чого хоче жінка?

Питання поколінь, на яке шукають відповідь всі чоловіки. Але навіть читання думок жінки, як це представлено в одноіменному фільмі, не завжди допоможе чоловікові у вирішенні цієї складної загадки.

Нажаль, у свідомості представниць слабкої статі коїться такий же безлад, як і в їх сумочках. Але не все так сумно, як може здатися на перший погляд. Бажання жінки у відносинах з чоловіком цілком зрозумілі й прості. Розглянемо деякі з них.

Подарунок для жінки.
Увага! Так, це камінь спотикання у психології чоловіків та жінок. Більшість представників сильної статі приділяють коханим дівячатам увагу тільки на етапі залицянь, далі вони просто не бачать у цьому необхідності. Дівчата ж навпаки, вважають, що її має бути більше після того, як відносини почалися. Тому чоловікам завжди треба пам’ятати головне правило – бути поряд. Не обов’язково весь час, але і не пару хвилин на день. Знайдіть індивідуальний баланс.

Більше ніжності. Якою б не була ваша дівчина, їй завжди будуть потрібні обійми, поцілунки, теплі слова, освідчення у коханні. Носіть її на руках, танцюйте з нею, допомагайте готувати (якщо, звичайно, вона вам дозволить), більше посміхайтеся, дивлячись на неї. Повірте, через кілька днів вона просто розквітне!

Компліменти. Не забувайте і про них. Завжди можна сказати про те, як вона оригінально зробила укладку волосся, яка гарна у неї посмішка, який приголомшливий макіяж. Хваліть не тільки її зовнішність, і ні в якому разі не зводьте все до сексуального підтексту. В цьому немає нічого поганого, але не варто постійно з нею сексуально загравати – хваліть її кулінарні здібності, вміння красиво розставити книги, швидко зібратися, ідеально мити підлогу. Та що завгодно!

Побачення і романтика. Ось про що сумує кожна дівчина, коли ви вже одружені або живете разом. Будьте непередбачувані, залишайте їй записки, запрошуйте на побачення (хай навіть це буде банальне кіно або кафе – важливо, як ви це піднесете), даруйте квіти. В цьому випадку дуже допоможе доставка квітів, тому що несподіванка – дуже важлива штука і це завжди приємно. Ваша дівчина буде приємно здивована подібними змінами у ваших стосунках.

Захист. При всьому тому, що ви кохана людина, ви безперечно повинні залишатися в її очах справжнім чоловіком, брати на себе більше відповідальності, дозволяючи їй відчути себе тендітною і беззахисною, не давати скривдити її і, звичайно ж, ставати на її бік у суперечці, коли вона відбувається на публіці. Ось тільки невелика частина того, чого хочеться жінці від відносин. Пам’ятайте про це, адже здебільшого, все це не так вже й нездійсненно.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment