Статті 

Незайманість

Зараз в нашому суспільстві поширені найрізноманітніші погляди на секс і його роль в людському житті.

Пропагується що завгодно. Одне з питань, що хвилюють багатьох молодих людей : в якому віці можна починати займатися сексом, і в якому віці треба втрачати цнотливість?

Невинність – це важлива характеристика жінки. Жінки залишаються невинними до початку сексуального життя. І ця категорія відіграє важливу роль саме в жіночому житті. Для чоловіків, як правило, цнота такої важливої ролі не грає.

У традиційних суспільствах вважалося необхідним зберігати невинність до весілля. Це суспільства, в яких панували релігійні засади. Втрата невинності до весілля вважалася гріхом. Християнство взагалі негативно відносилося до дошлюбного сексу і проповідувало аскетичний спосіб життя. Іслам строго забороняє статеві стосунки до шлюбу. Іудаїзм теж відноситься до невинності як до необхідної характеристики нареченої до шлюбу.

Зараз багато що змінилося. Але як і раніше невинність є однією з важливої характеристик жінки. Так, Брітні Спірс будувала свій імідж саме за допомогою цієї своєї особливості. Брітні була дівчиною і розчулювала цим публіку. Інші відомі особи навпаки бравують тим, що позбулися невинності в ранньому віці.

Взагалі невинність для жінки дуже корисна. До 18-19 років дівоча пліва виконує у жінки захисну функцію, захищає її організм від інфекцій. Отже з початком статевого життя краще почекати. А ось в якому віці її починати? Думка про те що в старшому віці невинність втрачати важко, не відповідає дійсності. Дівоча пліва еластична і її будова індивідуальна у кожної жінки.

Відношення до невинності відрізняється в нашому суспільстві від західного. Так, у нас багато хто переконаний, що невинність зараз ніякої ролі не грає. А ось Америка, що пережила сексуальну революцію, прагне повернути своїм громадянам поняття про цнотливість (про те що її треба зберігати до шлюбу). На заході суспільство намагається прищепити молоді моральні цінності. Інша справа у нас, де пропаганда вільного сексу ллється звідусіль.

Можна зробити висновки: невинність – це не те, від чого треба скоріше позбавитися. Це подарунок, який ви піднесете коханій людині. І поспішати розлучитися з нею необов’язково.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment