Статті 

Чи є життя у жінки після тридцяти?

Чи є життя після тридцяти, чи немає життя після тридцяти – науці невідомо, зате відомо нам. Існує маса варіантів того, як зробити життя після тридцяти захоплюючим і приємним.

До недавнього часу жінок зовсім не турбував вік і з ним пов’язані зміни в особистому житті. До тих пір, поки їх не почали, що називається, грубо вмочати у їх вік обличчям. І хто? Звісно, хто ж ще, як не чоловіки.

“Зрозумій, ти вже не першої свіжості. Та ще і з дитиною. Чи тобі вже мужиками розкидатися?”

“Шкода вас, сиріт, без чоловіка і з дітьми. Ніхто на вас одружуватися не хоче, хіба що переспати. І того скоро не буде, з вашим-то віком”.

“Не уявляю, як живуть жінки, що вийшли в тираж, тобто самотні після тридцятника? Їх же на Балі вже ніхто не запросить, за рахунок спонсорів вже не поживеш”.

Дуже образливі жінкам ці розмови. Ось чоловіки стверджують, що на нас, жінок, вже ніхто не зазіхне. Чому ж? Вибір, звичайно, менше, ніж у дівчат “трохи за двадцять”, але він різноманітний. Отже, наші потенційні коханці:

1 Розлучені чоловіки

Замисліться, батьки наших дітей не у вільне плавання подалися. Багато хто з них одружується на жінках нашого віку і прекрасно доживає до глибокої старості. І якщо якийсь чоловік більше не може жити зі своєю дружиною, це не означає, що я – не його доля. Недоліки, звичайно, в такому союзі є, і істотні. Кожен партнер вийшов з попередніх стосунків з вантажем невирішених завдань, зі своїми сталими звичками і вимогами. З іншого боку – у розлучених є колосальний досвід спільного життя. Звичайно, не кожен розлучений чоловік може скласти хорошу партію. Хтось піде в тривалий холостяцький загул, хтось знайде дівчину помолодше, у когось проблеми з потенцією (так-так, у багатьох чоловіків після тридцяти, проблеми, розквітають буйним цвітом). Але, чи не я гідна самого кращого з тих усіх, що залишилися?

2 Молоді неодружені чоловіки

До речі, є такий вислів: жінці стільки років, скільки її чоловікові. Дійсно, молодий коханець примушує почувати себе молодше, стежити за собою, завжди бути в тонусі, вести активне життя. Тому ми б не стали молодих хлопців скидати з рахунків. Так, у них ще не стільки досвіду, зате сила, енергія і перспектива.

3 Одружені чоловіки

Уявіть, у 38 років завела жінка коханця. Та не одного, а відразу двох. Чоловіки солідні, давно одружені, дружини їм вже потрібні швидше для підтримки статусу, чим як улюблені жінки, з якими хочеться прожити залишок життя. Деякий час жінка просто купалася в кольорах і подарунках. Її возили в подорожі, знайомили з цікавими, теж солідними, людьми, допомагали в кар’єрі. Та все ж їй обриднула друга роль. Захотілося любові великої і чистої, вона кинула двох коханців і доки одна. Якщо ж не брати до уваги моральні принципи, одружені чоловіки можуть стати прекрасним варіантом для вирішення особистих проблем.

4 Неодружені зрілі чоловіки

Це ті, кому до 35-40 років, а то і вище, але ще не пощастило зустріти свою єдину. Переконані холостяки – найсумніший варіант для будь-якої жінки. Хоча, може, комусь пощастить-таки охомутати бурлаку. На безриб’ї, як мовиться…

Хто вирішив, що жінці, яка в силу віку має менший попит у чоловіків, більше немає для чого жити, окрім як сидіти на сайтах знайомств в очікуванні когось вільного з перелічених вище категорій? 30+ і багаж сімейного життя за плечима – що ще треба для того, щоб почати жити для себе: реалізовуватися в улюбленій справі, вчитися, подорожувати? Адже якщо розглядати чоловіка як єдиний стимул для розвитку, то до сорока років, і справді, можна “вийти в тираж”, не знайшовши гідний об’єкт, плюнути на себе і повільно занурюватися в старість, сподіваючись на швидких онуків, а з ними на появу нового сенсу життя. Навпаки, якщо чоловік потрібний не як милиця, а як партнер, приємне доповнення до і без того наповненого життя, всесвіт обов’язково пришле саме такого, який потрібний. Згадайте: чого хоче жінка, того хоче Бог. Важливо – незалежно від віку бути Жінкою.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment