Статті 

В чому зустрічати Новий 2012 рік

Наступаючий 2012 рік знаходиться під заступництвом чорного водяного Дракона – у цієї міфічної істоти немало власних переваг, догодити яким ми і старатимемося, готуючись до свята.

Розповідь про те, в чому зустрічати Новий 2012 рік дракона ми розпочнемо з того що розглянемо варіанти відповідних нарядів.

Дракон віддає перевагу лоску і блискучості в усьому. Тому, перш ніж ви остаточно визначитеся з новорічним одягом, відкиньте усе негативне, що могло накопичитися за рік в душі і будьте готові вбирати виключно приємні емоції. Ніякого смутку! Інакше, навіть самий кращий костюм не зможе врятувати ситуацію.

В першу чергу ваш одяг має бути комфортний. Дракон любить екстравагантні і навіть відверті наряди, але якщо ви відчуваєте, що це не ваше – не потрібно навіть приміряти, виберіть те, в чому ви зможете відчути себе найвільніше і розкуто.

Отже, в чому зустрічати 2012 рік дракона – основні кольори

Погляди астрологів дещо розходяться відносно того, в чому зустрічати 2012 рік дракона і який саме колір повинен переважати в новорічному наряді. На думку одних, в одязі повинен переважати чорний колір інші наполягають на чорно-жовтій (чорно-золотій) гаммі. Дракон також віддає перевагу яскраво-червоним і яскраво-зеленим кольорам, але неодмінна умова вашого костюму – наявність чорного кольору, хоч би зовсім небагато.

Наприклад, чудово підійде яскраво-червона шкіряна спідниця з чорним поясом, але якщо для вас це занадто і ви не такі сміливі, можете обмежитися яким-небудь яскравим доповненням до основного костюма. А якщо ви включите фантазію і надасте собі небагато казкового, фантастичного вигляду то вогнедишний красень напевно охоронятиме вас від неприємностей увесь 2012 рік! Отже вишуканий макіяж і манікюр як у королеви ельфів – вітаються!

У будь-якому випадку ви, ваш одяг і аксесуари обов’язково повинні сяяти при зустрічі нового 2012 року Дракона.

Все-таки чорно-золота гамма святкового новорічного одягу практично безпрограшний варіант – наприклад, вишивка золотими і срібними нитками по чорному що грає відблисками світла атласу або оксамиту чудово виглядає і нагадує про розкішний одяг китайських імператорів і їх наближених. Краще всього вибрати костюм з блискучих “летких” тканин. Дуже добре виглядатимуть шифон і шовк – до речі шовк уперше з’явився саме в Китаї, на батьківщині Дракона.

Чорний колір у поєднанні із золотим активізують творчу силу Дракона – і 2012 рік вийде потужним, насиченим і успішним.

Продумавши, в чому зустрічати 2012 рік, важливо не забути про аксесуари. Дракони – любителі коштовностей, тому ви сміливо можете прикрасити себе золотом, сріблом і мерехтливими каменями. Але з однією умовою – усі ці вироби мають бути справжніми Драконові не до душі біжутерія і підробки, він швидко розкусить ваш прийом і не стане вас підтримувати впродовж року. Але наділить силою і мудрістю того, хто його не обманюватиме і надягне справжні коштовності. А ось усипати яскравою біжутерією новорічну ялинку цілком допустимо.

Якщо ви збираєтеся зустрічати прийдешній рік в ресторані, то вечірня сукня у поєднанні з дорогими аксесуарами буде дуже до речі. Щоб догодити Драконові, пофантазуйте зі своєю зачіскою – спробуйте прикрасити волосся яскравими пасмами закріпивши зачіску лаком з різноколірними блискітками. Якщо ви носите декольте і вам є, що показати, то блискучим можуть бути не лише волосся, але і плечі.

Крім того, відкрита сукня – відмінний привід продемонструвати гідність своєї фігури. Злегка відкритий бюст, голі плечі і спина викличуть захоплення не лише у сильної половини людства, але і у вогнедишного покровителя нового року. Як відомо, дракони мають схильність до красивих дівчат. У вдячність за спокусливий вид міфічний символ року обдарує вас ще більшою привабливістю і успішністю в любовних справах.

Дракон – істота, не чужа карнавалу або маскараду. Тому, якщо ви рішучі, можете сміливо починати фантазувати на тему свого святкового образу – чим казковішим він вийде, тим краще. Але при цьому намагайтеся уникати банальностей спробуйте придумати що-небудь дійсно незвичайне.

Наприклад, стихія 2012 року – вода, тому можна використовувати морські мотиви у своєму карнавальному костюмі. Вберіться русалкою, морською володаркою, золотою рибкою, перлинкою черепашкою або відчайдушною піраткою. Головне, увійти в образ і перебувати у відмінному настрої. А для кращого оформлення вашого святкового маскараду знадобляться ті ж блискітки у великій кількості, яскравий “фантазійний” макіяж помітний манікюр з екзотичним орнаментом і хвиля позитиву. Отже, ніяких похмурих готичних костюмів типу «Королева вампірів» робити не рекомендується – дух Дракона буде дуже розчарований, його притягують колоритні і життєрадісні персонажі.
Одним словом, символ 2012 року – чорний водяний Дракон – дає нам можливість від душі експериментувати, блищати і виділятися. Пам’ятайте про це, коли прийде пора визначатися, в чому зустрічати 2012 рік і не упустіть свій шанс стати зіркою новорічного свята щоб здобути заступництво сильного, мудрого і багатого Дракона!

Читайте схожі статті:

Leave a Comment