Як вибрати бюстгальтер

Сьогодні модні бутіки переповнені найрізноманітнішою білизною. Різного розміру, фасону, кольору, бренду – на будь-який смак, так би мовити. Але ось невдача, за статистикою, одна з трьох жінок не вміє вибирати цей елемент гардеробу. Як же вибрати бюстгальтер правильно і на що звертати увагу.

Розглянемо декілька варіантів білизни і як воно впливає на наше самопочуття і груди.

Спортивний варіант

Спортивні топи і ліфчики поза сумнівом дуже зручні. Але їх краще носити тільки під час тренувань. У інших випадках це не дуже корисно для грудей. Якщо ви цінуєте комфорт, вибирайте зручний бюст на тонких бретелях з натуральних матеріалів.

Розтягнута білизна вирушає на смітник

Ні в якому разі не можна носити ліфчик із занадто тугими або занадто розтягнутими шлейками. Правильний вибір – еластичні бретелі, які підтримають у будь-якій ситуації.

Зверніть увагу на розмір

Одне з головних правил при виборі нижньої білизни – груди не повинні випадати ні згори, ні тим більше знизу. Така плачевна історія може статися, якщо бюстгальтер занадто малий.

Пуш-ап для найменших

Якщо груди маленькі, це не означає що білизна має бути ледве помітною або її зовсім не повинно бути. Відношення до бюстів типу пуш-ап буває різне. Але ми-то знаємо, що він надасть необхідний об’єм для маленьких грудей.

Зверніть увагу на текстуру

Не вибирайте моделі з неясною текстурою які роблять груди безформними. Чашка повинна облягати, вільного простору в ній не повинно бути.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment