Модні зачіски весни 2012

Ми уважно стежили за Тижнями моди, які не тільки визначають основні тенденції в одязі, взутті та аксесуарах на майбутні сезони, а й формують наш зовнішній стиль і образ.

FashionTime детально розглянув всі модні покази і готовий запропонувати безліч нових і цікавих ідей для створення стильної зачіски весни 2012.

Тренд № 1 – зачіс назад
Цієї весни ультрамодним буде так званий ефект «мокрого волосся». Але не розпатлане волосся з деЯкою недбалістю і неохайністю, а ретельно зализані на потилиці пасма. Дівчата з гладким і блискучим, як скло, волоссям не раз виходили на подіум у BCBG, Cushnie et Och, Costello Tagliapetra, Rebecca Taylor, Yigal Azrouel, Ruffian, VPL, Victoria Beckham, Monique Lhuillier, Ralph Lauren.

У цієї легкої зачіски є ще одна значна перевага. Якщо з якихось причин у вас немає можливості вимити волосся і зробити укладку, то за допомогою геля для засобів для укладки ви за лічені хвилини створите елегантний та доглянутий образ.

Пам’ятайте, що такий варіант укладання підходить далеко не всім. Кругла і трикутна форма обличчя, недосконала форма вух – все це є протипоказанням до створення гладкої укладки.

Тренд № 2 – під ковпаком
Модні зачіски весни 2012 неможливо уявити без аксесуарів для волосся. У хід іде все, що є під рукою: хустки, пов’язки, обручі, паски і навіть парео. Дизайнери пропонують закручувати хустки на арабський і африканський манер. Звичайно, східний тюрбан не призначений для офісних буднів, але він додасть вам загадковості і більше 10 см в зрості. Бренд Luca Luca пропонує дівчатам приміряти пов’язки, схожі на піратські. А стилісти брендів Marc Jacobs і Karen Walker ненав’язливо пов’язали шовкові хустки навколо голови.

У новій весняній колекції Nicholas K чітко звучить арабська музика, всі моделі на показі виходили в хустках. Мініатюрний букетик ніжних шовкових фіалок прикрашав голови моделей, що демонстрували нову весняну колекцію Anna Sui. Отже, в’яжіть, крутіть, зав’язуйте і намотуйте.

Універсалізм цієї зачіски очевидний: навіть найкоротше волосся можна замотати хусткою, створивши таким чином зовсім інший образ.

Тренд № 3 – проділ посередині
Навесні 2012 року повертаємося на сорок років назад. 70-ті знову в моді! А разом з ними в моду приходять гармонія, мінімалізм і статечність. Однією з наймодніших зачісок майбутньої весни стане простий і елегантний образ ікони стилю 70-х Джейн Біркін (Jane Birkin).

Пряме, розпущене волосся з проділом по центру – от і все. Віддали хвалу мінімалізму дизайнери брендів Calvin Klein, Alexander Wang, Kevork Kiledjian, Luca Luca, Nicole Miller, Lacoste, Rag & Bone, Mandy Coon, Jeremy Laing, Band of Outsiders, Diesel, Michael Kors, Elie Tahari, Rachel Zoe.

Звичайно, варто пам’ятати про деякі правила створення цієї, загалом-то, простої зачіски. По-перше, ти повинна добитися ідеального стану волосся: погодься, недоглянуті локони не зможуть блиснути в мінімалізмі. По-друге, приділи увагу кольору: особливо ефектно чіткий проділ виглядає на брондованому волоссі.

Тренд № 4 – пліч-о-пліч
Модні зачіски весни 2012 сповнені таємничістю. Дизайнери Vivienne Tam, Christian Siriano, Charlotte Ronson, J. Mendel, Jenny Packham, Rachel Roy, ADAM, Altuzarra пропонують максимально підкреслити загадковість жіночої натури.

Розділіть волосся проділом на один бік, щоб пасма повністю закривали одну частину обличчя. Цей прийом можна застосовувати як з довгим, так і з коротким волоссям. Також майже не грає ролі структура волосся: частину обличчя з легкістю можуть прикривати і прямі, і хвилясті локони.

Поекспериментуйте, пограйте з образами 20-х і 30-х років, згадайте улюблених всіми героїнь гангстерських фільмів. Якщо ви збираєтеся вийти з такою укладкою у світ, не забудьте зафіксувати таємничу зачіску за допомогою сильного лаку.

Тренд № 5 – хвилясті пасма і хвости
Приготуйтеся в новому сезоні тягнути і закручувати пасма волосся. Однією з найбільш актуальних зачісок стане створення безлічі «хвостиків». Витягніть і закрутіть пасма, кінці, що залишилися, можете акуратно закріпити або відвести в основну масу волосся і зафіксувати засобами для сильної фіксації.

Безліч цікавих ідей ми побачили на показах Cynthia Rowley, Jason Wu, Suno, Proenza Schouler, L’Wren Scott.

Головний секрет створення цієї укладки – надання зачісці навмисної недбалості і творчого безладу. Укладайте волосся трохи вологими, закріплюючи його і витягуючи, використовуйте пінки і муси для укладання.

Спробуйте відтворити ефект укладання “out of bed”, але не перестарайтеся – нам потрібен лише легкий безлад, а не неохайні пасма.

Тренд № 6 – ретро
Сучасна мода розвивається, озираючись на минуле. Модні зачіски весни 2012 – це улюблені образи відомих актрис минулого століття. Бренд Tracy Reese вводить в моду великі хвилі а-ля Марлен Дітріх (Marlene Dietrich).

На показі Diane von Furstenberg знову були представлені даремно забуті високі «бабетти» Бріджит Бардо (Brigitte Bardot). Дівчата з копицею кучерявого волосся, як у юної Ніколь Кідман (Nicole Kidman), радували глядачів на показі Rebecca Minkoff.

Для створення цих варіантів укладок вам буде потрібна неабияка майстерність; головне тут – грамотно збільшити об’єм. Використовуйте для цих цілей великі бігуді, волосся перед укладанням обробіть мусом або пінкою для додання пишних форм.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment