Великі груди

Якими мають бути красиві жіночі груди? На це питання можна відповісти по-різному. Але, безумовно: груди повинні подобатися її власниці. Адже інакше, можливий розвиток серйозного комплексу неповноцінності, здатного вплинути на долю жінки та її особисте щастя.

Упродовж багатьох століть, залежно від моди, винаходилися різні способи зміни форми і об’єму грудей. Як правило, прибігали за допомогою до гомеопатії, косметики або хитро скроєного одягу.

Кожна десята жінка відверто страждає або, принаймні, незадоволена розміром своїх грудей і не проти її зменшити. Занадто “великі” груди стають причиною різних порушень здоров’я і нормального самопочуття. Хоча в першу чергу, звичайно страждає краса. Великі груди швидше провисають і втрачають юну форму під дією сили тяжіння, а ще багато приносять незручностей. Вихід “в люди” можливий тільки у бюстгальтері.

У медицині відомі і серйозніші проблеми, що виникають через великі молочні залози. Великі груди тягнуть свою господарку вперед і вниз. М’язи спини і шиї, що забезпечують рівновагу в положенні сидячи і стоячи, у власниць важкого бюста знаходяться в напрузі і створюють підвищене навантаження на хребет. Тому остеохондроз розвивається рано і приймає важкі форми. Викривлення хребта і неправильна робота м’язів грудної клітки можуть стати причиною захворювань серця і легенів. Великі груди спотворюють злагоджену роботу усіх м’язів, змінюється хода, рухи втрачають плавність, страждає постава.

Оскільки проблема великого бюста стара як світ, то і пошуки прийнятного рішення мають довгу історію. Радикалізм амазонок, що відсікали молочну залозу, що заважала, і компроміс корсета, що тимчасово затягував груди в обмежений об’єм не вирішували проблем із здоров’ям і тому не отримали широкого поширення. Новий елегантний вихід запропонувала пластична хірургія, що з’явилася на початку нинішнього століття. Хоча більшість маніпуляцій пластичних хірургів з грудьми відносяться до косметичних операцій, операція зменшення бюста виявилася виключенням.

Сенс цих операцій зводиться до часткового видалення залозної і жирової тканини, формування нових грудей, іноді це поєднується з ліпосакцією. Паралельно рекомендується схуднення по спеціальних методиках.
Операція проходить під загальним наркозом триває зазвичай не довше трьох годин. Пацієнтка проводить в стаціонарі не більше двох днів.

Після правильно виконаної операції рубці мінімальні, а груди зберігають “юну” форму протягом року і довше. Супутні захворювання грудей не є перешкодою для такої операції. Більше того пластичний хірург завжди зуміє забезпечити зменшення молочної залози за рахунок видалення “поганих” ділянок. А лабораторне дослідження видалених тканин дозволяє підібрати при необхідності правильне лікування після операції. Чи можливе грудне вигодовування після такої операції? Позитивна відповідь на це питання повністю залежить від уміння хірурга, і якщо ви почули однозначне “ні”, то це означає для вас продовження пошуку більше кваліфікованого фахівця.

Але навіть бездоганна операція припускає дотримання надалі певних правил. Впродовж місяця після операції потрібне постійне носіння спеціального підтримуючого бюстгальтера. А згодом маленькі хитрощі типу силіконових компресів допоможуть повністю приховати сліди перенесеної операції.

Не бентежтесь спантеличити хірурга розміром свого бюста. Це дійсно медична проблема, а не примха. Вашу душевну рівновагу можна повернути успішною операцією. Головне – звертайтесь тільки до кваліфікованих фахівців.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment