Статті 

Жіночі панчохи

Сучасне покоління жінок настільки захопилося носінням брюк, що існує реальна вірогідність зникнення панчох як виду жіночого одягу.

Поза сумнівом брюки ніяк не створюють тих проблем, що колготки, хоча чоловіки на місці жінок вважали за краще б не носити панчохи саме через ці незручності. Створюючи сучасні брюки заради жінок, модельєри ніяк не можуть позбутися думки що жіночі ноги повинні сильно облягати. Виходить це ті ж колготки, тільки з щільнішого матеріалу. Звісно, джинси набагато важче порвати, і у рваних джинсах не соромно з’явитися на людях. 100% бавовна більш гігієнічна аніж 100% капрон, не кажучи вже про різницю в тепловому балансі шкіри, обтягнутої капроновими панчохами.

А чим більше ми бачимо на вулиці жінок у брюках, тим більше наші очі шукають ноги в панчохах. Чоловіку байдуже голі ноги чи ні. Йому важливий єдиний факт – є панчохи чи немає. Склалася навіть точка зору, що оцінюють жінку за те як ставиться вона до панчох. Коли жінка носить брюки, а під ними можна побачити хоч трішечки капрону, її ніяк не відносять до категорії зовсім втрачених. А якщо на ній міні спідниця або шорти одягнені на голі ноги – то що тоді з неї взяти? Жіноча привабливість формується в самосвідомості жінки на базі її ж створених образів, і не треба поєднувати з чоловіком який представляє жіночність класично.

Отже… невеликий нарис про панчохи.

Прозорі панчохи. Варіація максимального задоволення. Відчуття капронового дотику до ніг, а також до рук, саме це класичний варіант жіночого одягу. Носіння таких панчіх в комбінації з будь яким одягом поверх дарує постійне тактильне відчуття. Поєднання з шовковою комбінацією здатне просто звести з розуму. Бажане застосування поясу з шістьма підв’язками. Досить відчутно обмежує рухи хоча надає володареві додаткову насолоду нагадуванням своєї присутності на ногах. Схоже, цей вид панчіх оптимальний заради занять сексом. І не потрібно тут соромитися – невже вам ніколи не хотілося зробити своєму партнерові приємно?
Панчохи з мереживами. Капронові панчохи з гумкою на основі силікону не потребують використання поясу, але не виключають його використання. Багато жінок використовують пояс при носінні панчіх заради зручності та задоволення. Такі панчохи мають в своєму складі лайкру або еластика що дозволяє створити більше облягання ноги і отримати більше відчуття від контакту капрону та шкіри ніг. Не варто цікавитися та користуватися меншим розміром заради досягнення ефекту сильного облягання, оскільки матеріал може не витримати і порватися в області п’ятки або великого пальця. Потрібно використовувати таблицю розмірів на зворотній стороні пакету та по можливості слідувати їй.
Необхідно пам’ятати, що не всі фірми випускають великі розміри (4) також XXL. Жінки вважають панчохи з силіконовою гумкою дуже привабливими. Їх сучасний вигляд поєднує в собі одразу модерн і класику.

Чорні капронові панчохи – це ознака гіпержіночності. Зорове сприйняття чорних капронових панчіх досить своєрідне і приписує жінці неіснуючі риси характеру. Які саме кожен чоловік вирішує особисто. Побачивши таку жінку чоловік одразу починає ненавидіти долю за те, що та жінка не з ним.

Жіночі панчохи – предмет фетишу має досить специфічне та суперечливе ставлення. Можливо це саме дивне в ХХ столітті. Природа цього дива має той факт, що панчохи складаються нібито з двох елементів: видимого і невидимого. Розглядаючи панчохи на жіночих ніжках, чоловік автоматично бачить їх на всю довжину. Верхня, невидима частина розташована настільки близько до жаданого місця жінки, що розглядати панчохи поза аспектом сексуальності просто не можна.

Що ж ще примушує жінок носити панчохи? Найвища перевага – це безперечно ж краса. Ніщо окрім капронових панчіх не може зробити ноги жінки досконалими. З їх допомогою жінка може скоректувати колір шкіри, приховати дрібні дефекти, змінити форму ніг.

Чорний капрон маючи різну прозорість залежно від точки споглядання, здатний настільки романтизувати жінку, що перетворює її або в янгола, або в диявола. Сірий або зеленуватий серпанок створює відчуття невагомості. Така жінка немов парить над землею. Капрон на жіночих ніжках встановлює дистанцію заради її супутника або обумовлює правила гри заради її партнера. У усіх американських компаніях носіння панчіх для жінок є обов’язковою умовою а нехтування цим правилом може нанести компанії більший збиток чим невиправданий ризик при укладенні угод.

Панчохи з малюнком або ажурні панчохи це не зовсім вдалий намір запізнілих виробників протиснутися на переповнений ринок. Невелике виключення дозволяється лише заради дуже простих малюнків в самому низу ноги. Магнетизм притягування погляду досягається іншими способами і ніяк не вимагає додаткового орнаменту на нозі жінки. Тонка сіточка застосовується в тих випадках коли необхідно відтіняти структуру ніг і зберегти її тепловий баланс одночасно. Єдине зображення, що пережило всю вікову історію жіночих панчіх – це шов. Панчохи зі швом – це самостійний паросток еволюції жіночої самооцінки. Це істинно фетиш, і фетиш з великої літери.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment