Статті 

Жіночий макіяж: що не люблять чоловіки

Останні тенденції у світі моди і краси допомагають жінкам звернути на себе увагу чоловіків. Але не всі тренди однаково позитивно діють на представників сильної статі: те, що може надавати жінці впевненості в собі, просто дратуватиме чоловіка.

Сині і блакитні тіні у багатьох асоціюються з часом СРСР і перебудови. Тоді жінки і дівчата рясно наносили їх із приводу і без. Тому і зараз чоловіки шарахаються від дівчат, які захоплюються синіми підведенням, тушшю і тінями.

Накладні вії дратують багатьох хлопців, вони позаочі навіть називають дівчат з штучними віями “корівками”.

Дуже густі брови викликають у чоловіків страх і відразу, хоча цього сезону вони вважаються одним з бьюті-трендів.

Багато хлопців відверто не люблять короткі зачіски. Хтось говорить, що жінка з такою шевелюрою нагадує йому його самого, інші ж не те, що не бачать ніякої сексуальності в такому жіночому образі, але ще і забороняють своїм улюбленим жінкам стригти волосся.

Це здається дивовижним, але багато хлопців уникають жінок з червоною помадою на губах: одні вважають їх дуже вульгарними, іншим же кривавий відтінок нагадує ним про власну маму, що стопорить подальші залицяння і поцілунки.

Нарощені нігті – довгі з химерним малюнком – діють на протилежну стать як червоне на бика. І як би не була приємна і симпатична чоловікові жінка, але її манікюр може все зіпсувати, тим більше, якщо він ще і гидливий.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment