Секс 

7 способів освіжити сексуальні стосунки

Багато подружніх пар признаються, що, переживши кризу в стосунках  вони змогли відкрити для себе нові горизонти. Декілька порад, які пропонують відомі сексологи, психотерапевти і просто “подружжя із досвідом”.

Секс – це почуття

Звичайно, секс в тридцять років зовсім не те, що секс у вісімнадцять. У юності все простіше – гормони грають в крові, ви можете не спати всю ніч, а на ранок бути свіжіше за троянду. З роками разом з красою йде і впевненість в собі. Проте сексуальна задоволеність в першу чергу пов’язана із загальною задоволеністю шлюбом. Якщо подружжя задоволене своїми інтимними стосунками, то це створює фон, на якому розвиваються їх стосунки в інших сферах.

Балуйте один одного

Подружжя, яке не забуває виражати один одному ніжність і любов, як правило, не холоне один до одного і в ліжку. Як давно ви подавали чоловікові каву в ліжко? А коли останній раз він тер вам спину у ванній? Чи гуляєте ви вечорами при місяці? Чим частіше ви виявляєте один одному свої позитивні емоції, тим міцніше ваші сексуальні стосунки!

Втомлені тіла займаються втомленим сексом

Хто з нас, заміжніх пані, не потрапляв в ситуацію, коли від втоми хочеться спати, а чоловік раптом проявляє ініціативу? Відмовляєш – чоловік ображений, погоджуєшся – лежиш замучена, і в душі піднімається роздратування: чого йому потрібно? А буває і навпаки: ти до нього, а у нього – “голова болить”! Що робити? Давати один одному можливість відпочити. Відправити дітей до бабусі влаштувати собі сімейний романтичний вечір або перенести секс на ранок. Тут у кожного свої поради.

Залиште проблеми за порогом

Не тягніть у будинок службові проблеми. Не забирайте додому документи, які не встигли проглянути на роботі. Телефонні дзвінки подружці завдовжки в півтори години теж можна відкласти. Якщо ж цього дня у вас залишилося багато невирішених службових проблем, краще не планувати на цей вечір інтимних стосунків, оскільки думки про те, що ще не зроблено не дадуть вам можливості розслабитися.

Не перетворюйте чоловіка на подружку

Пам’ятайте завжди: поряд з вами – чоловік! А цього чоловіка треба спокушати і завойовувати щодня. На практиці виходить інакше. Дружина крутиться перед дзеркалом і нарікає чоловікові на те, що додала двадцять кілограмів стала схожою “на корову” і не лізе ні в одну спідницю. Повернувшись від стоматолога, розповідає, що в зубах двадцять дірок і взагалі потрібно збирати гроші на вставну щелепу. Чи починає обговорювати з чоловіком купівлю антицелюлітного крему. Загалом, робить все те що в перші дні знайомства ніколи б робити не стала!

Додайте гумору

Ну хто вам сказав, що секс – це серйозно? Іноді кращий спосіб повернути минулу пристрасть – посміятися. У багатьох жіночих журналах пропонують нехитрі рецепти ніби зустріти чоловіка з роботи голяком у фартусі. Одна знайома цей рецепт перекроїла на свій лад: зустріла чоловіка не просто голою у фартусі, а на роликових ковзанах! Чоловік так реготав! Ніч вийшла дивовижною.

Фліртуйте

Фліртувати з незнайомим чоловіком легко: млосно посміхнутися, подивитися так, що у цього незнайомця усі нутрощі в грудку стискуватимуться від бажання, і мільйон інших подібних штучок. Набагато складніше фліртувати з власним чоловіком!  Як? Ну, наприклад вирушаючи у гості або на прогулянку, знайдіть момент шепнути йому сценарій вашої ночі. А в гостях подивіться в його очі і непомітно для інших проведіть своєю ногою по його (це зазвичай роблять які-небудь сексуальні героїні у фільмі – напевно, не даремно) чи рукою по колінові погладьте, а потім її перемістіть вище.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment