Секс 

Імітація оргазму

Ні в якому разі не треба підштовхувати себе до регулярної імітації оргазму, це може зашкодити здоров’ю.

Для того, щоб імітувати оргазм, треба знати, що таке справжній оргазм. Незважаючи на тавтологію, так і є. Адже чоловіки, що володіють величезною кількістю інформації, з легкістю розкриють імітацію оргазму.

Якщо описувати оргазм словесно, то він нагадує солодкі хвилі, які накочують від промежини до кінчиків волосся, захльостуючи вас лавиною. Відчуття триває до 10 секунд і природно супроводжується скороченням м’язів піхви.

Це буде тільки ваш секрет.

Щоб зімітувати оргазм, треба дотримуватися наступних правил. Не треба робити вигляд, ніби оргазми у вас слідують один за іншим: це викличе підозру у представника сильної статі. Не треба створювати кульмінацію на початку статевого акту, слід почекати хоч би декілька хвилин.

Коли жінка наближається до оргазму, її дихання збивається, голос хрипне, вона стогне. Звук оргазму швидше нагадує звук досягнення бажаного полегшення, а не супроводжується криками. Імітуючи насолоду, прикрийте очі і трішки відкрийте рот.

Щоб чоловік розумів, як сильно ви його бажаєте, і який він мачо в ліжку, спокушайте його, провокуйте: одягом, поведінкою, дотиками і так далі. Збуджена жінка, яка не отримала задоволення, жадібно ловить кожен рух його тіла, тому під час злягання вам треба сплестися з партнером стати єдиним цілим.

Якщо оргазм близький, а чоловік раптом змінив позу або зупинився, жінка може обуритися. Справжньою зневагою для пані стає закінчення порожнистого акту, в якому чоловік кінчив перший, не давши партнерці досягти блаженства. Не варто злитися і нервувати: попросіть чоловіка попестити вас язиком або руками, щоб дати вам час на отримання задоволення.

Можна навіть навчитися імітувати скорочення м’язів піхви, заздалегідь потренувавшись. Виконуйте вправу – почергове розслаблення і напруження м’язів піхви. Під час тренувань в піхву слід помістити два пальці: тоді ви зрозумієте, що відчуває чоловік під час оргазму.

Ніколи не признавайтеся чоловікові, що оргазм був імітацією: він вам цього не пробачить! Після “оргазму” зображуйте легку втому і нескінченне щастя від стосунків з партнером. Проте, кращим варіантом буде навчитися отримувати справжній оргазм, щоб не прибігати до удаваності в ліжку. Секс – не той процес, де треба “ухилятися”.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment