Кунілінгус: сім головних чоловічих помилок

Помилка перша і найголовніша

Полягає в тому, що чоловіки не хочуть робити кунілінгус і не роблять його своїм партнеркам.

І не треба говорити, що вона сама не просить, тому що їй не подобається. Переважній більшості жіночого населення подобається, коли їх клітор пестять язиком. Якщо вона не просить, можливо, вона занадто скромна, щоб це з вами обговорювати. А якщо вона не просить, тому що їй не подобається, – це привід замислитися: а що ви робите не так?

Помилка друга

При проханні “Зроби мені куні, любий” або не чекаючи її, чоловіки різко накидаються на клітор, як зголоднілий бобик на кістку. Фраза “Зроби мені куні” буквально означає “Спочатку попести мені усі ерогенні зони від голови до п’ят, потім обережно переведи пестощі в область геніталій, потім обережно підберися до клітора і зроби мені куні”.

Помилка третя

Зробити все і відразу. Хлопці вважають, що чим інтенсивніше робити кунілінгус, тим краще. При цьому вони занадто активно рухають головою, намагаючись дістати носом клітор, а підборіддя увіткнути у вагінальний отвір. Якщо чоловік ще і давно не голився, створюється враження, що займаєшся сексом з кактусом.

Помилка четверта

Один і той же ритм упродовж усього акту. Це досконало нудно і прісно. А ще і викликає недоречний сміх, якщо починаєш уявляти, як це здійснюється під музику в ритмі рок-н-ролу або маршу. Починати краще з повільних ніжних рухів язиком і губами, збільшуючи інтенсивність у міру наближення оргазму.

Помилка п’ята

Полягає в проведенні аналогії між кунілінгусом і мінетом. Чоловік знає, як партнерка робить це з його членом, і старається те ж саме зробити з її клітором. Тобто у буквальному розумінні бере його цілком в рот і смокче. Насправді клітор – лише віддалений аналог пеніса, а слово ” кунілінгус” утворене від ” lingere” – ” лизати”. А смоктання клітора викликає неприємні відчуття.

Помилка шоста

Нетерпіння. Якщо ви вже вирішили принести їй задоволення за допомогою кунілінгуса, то треба робити це з повною самовіддачею і довести справу до кінця, чого б це вам не коштувало. Ні в якому разі не вистрибуйте на неї з метою встромити в її вагіну свій пеніс, ледве збудивши її язиком. Краще взагалі не вистрибуйте і не відривайтеся від справи, що б не сталося, якщо вона сама не попросить вас припинити.

Помилка сьома

Це верх нетактовності: довівши партнерку до оргазму, кинутися до телефону перевіряти пропущені виклики. Чи побігти палити. Продовжуйте деякий час ніжно пестити свою жінку, інакше вона почуватиме себе незадоволеною, як би парадоксально це не звучало в контексті доставленого оргазму.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment